Mihaela Călin, din nou la Antena 1: „Luna noiembrie înseamnă reîntâlnirea cu voi”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/11/2019, 11:47
Mihaela Călin, din nou la Antena 1: „Luna noiembrie înseamnă reîntâlnirea cu voi”
Mihaela Călin revine la pupitrul Observatorului. Sursa foto: TV Mania

Mihaela Călin revine la Antena 1 de luni, la pupitrul Observatorului, așa cum i-a obișnuit pe telespectatori în urmă cu câteva luni. După o absență de 5 luni, mai exact, vedeta este gata să le prezinte oamenilor cele mai interesante știri. Mihaela a fost în concediu de maternitate, căci în urmă cu cinci luni l-a adus pe lume pe Petru, un băiețel perfect sănătos care a primit nota 10 la naștere.

Mihaela Călin va prezenta Observatorul de la 16

Anunțul revenirii pe micul ecran a fost făcut chiar de ea și confirmat ulterior de site-ul observator.tv. Mihaela va prezenta buletinul de știri de la ora 16:00 începând de luni, 4 noiembrie. Vedeta Antenei 1 a declarat că i-a fost dor de colegii ei și că abia așteaptă să prezinte din nou Observatorul, proiectul de care s-a atașat cel mai mult până acum în cariera ei.

„Cele 5 luni de pauză de la Observator se apropie de final. Luna noiembrie înseamnă pentru mine reîntâlnirea cu voi. De luni ne vedem la Observator, la ora 16! Până atunci însă, împărtășesc cu voi ce am făcut de când nu ne-am mai văzut și vi-l prezint pe băiețelul meu. Petru a participat la prima lui ședință foto, ușoară și foarte frumoasă alături de persoane care au știut cum să îl facă să fie încântat de ce se întâmplă, deși nu prea înțelegea mare lucru”, a declarat Mihaela Călin.

Călin: „Îmi e dor de echipa mea”

„Petru este chiar așa, o minune de băiețel. Este un copil bun, care mănâncă bine, doarme bine, râde mult și gângurește deja de ne umple casa de veselie. (…) Îmi e dor de colegi, îmi e dor de echipa mea, îmi e dor de desfășurătoare și public. Acum abia aștept să mă întorc iar la știri pentru ei”, a mai spus prezentatoarea de știri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×