Mihaela Borcea, ce dramă! Boala care nu i-a permis să urmeze Medicina și i-a schimbat viața: „Stările erau ciudate”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
12/01/2020, 12:44
Mihaela Borcea, ce dramă! Boala care nu i-a permis să urmeze Medicina și i-a schimbat viața: „Stările erau ciudate”
Mihaela Borcea, mărturisire despre drama care i-a schimbat viața. Sursa foto: Facebook.com

Mihaela Borcea se poate mândri cu o familie frumoasă și o carieră de succes, însă nu același lucru se poate spune despre capitolul sănătate. Prima soție a lui Cristi Borcea a avut de-a lungul timpului mai multe probleme medicale care nu i-au permis să urmeze cursurile Facultății de Medicină. 

Mihaela Borcea nu a putut da la Medicină din cauza unei probleme medicale

Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi Borcea, nu vorbește foarte des despre viața sa personală. Femeia de afaceri în vârstă de 50 de ani se poate mândri cu o carieră de succes în ciuda faptului că și-a dorit în tinerețe să urmeze un alt drum.

Fosta soție a afaceristului Cristi Borcea și-a dorit să facă Medicina, dar a fost diagnosticată cu o boală care nu i-a permis acest lucru. Mihaela Borcea a avut Hepatită de tip A la finalul clasei a VIII-a fapt care a determinat-o să meargă la un liceu economic.

„Eu am vrut iniţial să urmez Medicina, numai că am făcut hepatita A în ultimul an de şcoală, în clasa a 8-a şi atunci viaţa mea s-a schimbat şi am avut turnura spre altceva”, a declarat în trecut Mihaela, relatează spynews.ro.

Fosta soție a lui Borcea, afaceri în domeniul esteticii și medicinei

„Aşa am ajuns în economic, am făcut cel mai bun liceu economic de la acea vreme, că altă variantă de-a alege un liceu bun nu aveam din opţiunile pe care le aveam. (…) Dar deşi nu am urmat medicina,… tot spre asta tind, pentru că în clinica asta nu am adus nu doar specialişti în estetică, ci şi în medicină”, a mai spus Mihaela Borcea.

Totodată, această problemă de ordin medical nu a fost singura. În urmă cu aproximativ 10 ani, pe vremea când era soția lui Cristi Borcea, Mihaela a început să se simtă rău, iar medicii au descoperit destul de greu sursa stării sale de sănătate.

Femeia de afaceri a aflat de la medicii din Viena că a fost intoxicată cu mercur. Mihaela Borcea nu-și explică nici până la această oră cum cantitatea de mercur din organismul său era de 9 ori mai mare decât cel normal. Și nu doar acesta, ci și cantitatea de aluminiu era destul de ridicată.

„Stările erau foarte ciudate: aveam înțepături în zona inimii, stări de amețeală, de rău, nu mă puteam ridica pentru o oră, două din pat. Două luni și jumătate a fost un coșmar, stările de rău erau inexplicabile. (…)

Medicii de la Viena mi-au spus că am nivelul de mercur de nouă ori mai mare decât normalul, iar cel de aluminiu de două ori”, a spus prima soție a fostului acționar al clubului Dinamo București.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×