Micutzu Cosmin Nedelcu, mesaj viral despre corupție! Postarea a fost distribuită masiv de români

Dan Stancu   
în Stiri mondene
19/03/2019, 13:48
Micutzu Cosmin Nedelcu, mesaj viral despre corupție! Postarea a fost distribuită masiv de români GALERIE FOTO
Actorul de stand-up Micutzu, năucitor. Comediantul a vorbit despre asemănarea dintre politicieni și stand-up-ul românesc

Actorul de stand-up comedy Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a postat pe Facebook un mesaj viral despre corupție. În stilul său caracteristic, el ironizează declarațiile premierului Viorica Dăncilă, care ar fi spus, de curând, că în România nu există corupție.

Micutzu Cosmin Nedelcu, mesaj viral despre corupție!

Micutzu a făcut două glume despre șpaga la români, apreciate de internauți. „De 8 martie i-am dat mamei mele o șpagă bunicică pentru că m-a născut și a avut grijă de mine. Femeia de la care i-am cumparat niște flori mi-a urat “o zi bună” si eu i-am dat 50 de euro ca să îi mulțumesc”, a glumit actorul de stand-up comedy.

La postarea care a devenit virală și a depășit 300 de share-uri în doar o oră, Cosmin Nedelcu a atașat un link cu declarațiile unui parlamentar luxemburghez. Frank Engel, șeful Partidul Creștin Social, membru al Partidului Popular European, a povestit, ziare.com, ce a declarat Viorica Dăncilă la Bruxelles, înaintea unui discurs ținut în plenul Parlamentului European.

Viorica Dăncilă ar fi susținut că în România nu există corupție.
Viorica Dăncilă ar fi susținut că în România nu există corupție.

Ce ar fi spus premierul Viorica Dăncilă despre corupție

„Să vă povestesc ce a afirmat doamna Dăncilă în față grupului socialist. Un deputat socialist din Ungaria mi-a spus foarte amuzat că doamna Dăncilă, înainte de a vorbi în față plenului, a venit la grup, iar cei de acolo i-au reproșat problemele legate de corupție din România”, și-a început relatarea europarlamentarul Frank Engel.

„Și ea a zis că nu e adevărat, nu există corupție în România, este doar o manieră diferită, cultural vorbind, de a mulțumi cuiva. Mi s-a părut extrem de ingenios să vorbești de o diferență culturală. Practic, aș putea să-mi cumpăr direct o decizie favorabilă în justiție, dar asta nu ar înseamnă că sunt corupt sau că aș corupe pe cineva, nu, aș avea un comportament cultural specific”, a povestit, amuzat, europarlamentarul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×