Michael Sleggs, actorul din „This Country”, a murit! Avea 33 de ani și suferea de o boală incurabilă

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/07/2019, 13:57
Michael Sleggs, actorul din „This Country”, a murit! Avea 33 de ani și suferea de o boală incurabilă GALERIE FOTO
Michael Sleggs avea numai 33 de ani. Sursa foto - facebook

Michael Sleggs, actorul din „This Country”, a murit! Artistul avea numai 33 de ani, dar suferea de o boală incurabilă. Acesta a încetat din viață în urma unor complicații la inimă. Actorul cunoscut pentru rolul Michael „Slugs” Slugette în comedia BBC 3 „This Country” dezvăluise recent că suferă de cancer în fază terminală și că nu mai are mult de trăit.

Michael Sleggs, actorul din „This Country”, a murit!

Actorul și-a anunțat fanii prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare, explicând că vrea să își petreacă ultimele zile acasă, alături de  familia sa. „Bună prieteni, după cum mulți probabil știți am petrecut mult timp în spital în ultimele luni. Această ultimă dată mi s-a spus că ajung la sfârșit și nu rămân fără opțiuni așa că m-au trimis acasă în îngrijire paliativă pentru a-mi petrece ultimele zile acasă. Nu mi s-a spus exact cât mai am de trăit dar deteriorarea s-a produs rapid.

Am dormit mult și aproape am intrat în comă zilele trecute după ce am luat din greșeală o supradoză de morfină. Oricum, după cum vă imaginați acesta nu este modul ideal în care mi-am dorit să se întâmple lucrurile iar familia mea se luptă cu durerea. Vreau doar să vă spun că îi iubesc pe toți cei care citesc acest status atât de mult, toți ați fost uimitori, buni, persoane cu suflet mare care mi-au atins viața în moduri atât de unice și incredibile. Îmi cer scuze că acest status este atât de mare dar nu toată lumea are oportunitatea de a spune adio, așa că suportați-mă.

Michael Sleggs, actorul din „This Country”, a murit! Michael Sleggs
Michael Sleggs a încetat din viață în casa lui. Sursa foto – facebook

Avea 33 de ani și suferea de o boală incurabilă

Dacă vă întrebați de ce nu par speriat de această situație. Inițial am fost, dar, cum se întâmplă de obicei pe timp de criză, m-am întors la Dumnezeu și la credința creștină. Citesc zilnic Biblia, ascult cântece creștine și predici și mi-au schimbat total gândirea spre pace și recunoștință. Băieți, indiferent de problemele medicale, am fost binecuvântat cu cea mai bună viață și cei mai buni prieteni și în afară de faptul că nu am urmat căile lui Dumnezeu mai devreme nu am niciun regret.

Dacă încă nu îl cunoașteți de Iisus, singura mea speranță este să ajungeți să Îl cunoașteți înainte să ajungeți în starea mea. Vă va zgudui lumea în cel mai bun mod posibil” a spus actorul pe social media.  Echipa de la WTAF „A This Country Podcast” a dat vestea că Michael Sleggs s-a stins din viață. Anunţul a fost făcut pe contul de Twitter. „Suntem devastați. Prietenul nostru, legenda Michael Sleggs a murit azi-noapte. RIP Michael. Ești unul la un milion”, au transmis colegii actorului.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×