Categorie: Autor:

Mia Khalifa, operată de urgență la un sân! I s-a spart siliconul, în timpul unui meci de hochei

Mia Khalifa, operată de urgență la sâni! Acesteia i s-a spart un silicon după ce a fost lovită de un puc de hochei. Una dintre cele mai cunoscute starlete porno a trecut printr-o experiență neobișnuită. Aceasta se afla la un eveniment sportiv, unde un puc a lovit-o în sânul stâng, iar, din păcate, siliconul s-a dezumflat.

Mia Khalifa este premiată și cum, după retragerea din domeniu, de cei din industria filmelor pentru adulți. Cu toate că acum trăiește o altă viață, departe de camerele de filmat, aparițiile sexy cu care i-a obișnuit pe fani nu se opresc aici. Tânăra de 26 de ani pozează extrem de incitant pe rețelele de socializare.

Mia Khalifa, operată de urgență, după ce i s-a spart siliconul la un joc de hochei!

Mia Khalifa a suferit o intervenție de urgență la nivelul sânilor, după ce un puc de hochei i-a sărit în sânul stâng. Din păcate, acesta s-a dezumflat și a trebuit refăcut. Libaneza a stat nu mai puțin de 4 ore în operație pentru a remedia problema. „Stăteam în spatele geamului de protecție în timpul unui meci de hochei, când un puc a venit țintă peste geam, m-a prins nepregătită și m-a lovit în plin”, a declarat Mia Khalifa despre experiența neplăcută.

Mia Khalifa, după lovitura de la nivelul sânului stâng, la meciul de hochei

Din fericire pentru starleta pentru filme de adulți, l-a avut mereu alături pe iubitul său care a stat clipă de clipă lângă patul acesteia la recuperare.

Cum s-a apucat Mia Khalifa de filme pentru adulți?

„Dacă mă uit în urmă, nu știu ce a fost în capul meu … Aveam 21 de ani și eram prostuță. De îndată ce am început să devin populară, mi-am dat seama că trebuie să ies din asta. Nu era ceva ce mi-aș fi dorit să fac. Am vrut doar să fac pe rebela. Nu era un lucru care să mă valideze. Nu ar trebui să faci asta dacă vrei să-și construiești respectul de sine”, a povestit starleta despre deciai luată. Acum, din cauza unor amenințări dure, s-a retras din domeniu.