Metrorex: Probleme tehnice, la metrou, în stația Mihai Bravu. Traficul este îngreunat

Ana Chivu   
în Stiri mondene
22/10/2018, 18:47
Metrorex: Probleme tehnice, la metrou, în stația Mihai Bravu. Traficul este îngreunat
Probleme tehnice pentru Metrorex în stația Mihai Bravu

Din păcate, niște probleme tehnice a Metrorex a adus nemulțumirile călătorilor în stația Mihai Bravu. Traficul este din ce în ce mai greu. Care a fost mesajul comunicat pentru a stăpâni bucureștenii din stații?

Probleme tehnice Metrorex în stația Mihai Bravu

„Stimați călători, din cauza unor probleme tehnice în stația Mihai Bravu, trenurile vor staționa în stații câteva minute. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, acesta este mesajul care este comunicat în această seară în stațiile de metrou pe magistrala pantelimon. În fiecare stație se stă peste 5 minute! Se pare că problemele se țin lanț până la stația eroilor. Aglomerația îi face pe bucureșteni să dispere, dat fiind faptul că aceasta este ora la care oamenii se întorc de la muncă.

Metrorex nu este la prima abatere în privința probremelor tehnice. Înainte de acest incident, pe 28 februarie circulația s-a desfășuta cu dificultate. Totul s-a petrecut între stația Gara de Nord și stația Crângași. Călătorii grăbiți au fost cei care au suferit, din cauza faptului că au fost nevoiți să aștepte minute în șir pentru a se putea deplasa între stații. După remedierea circulației, circulația a fost reluată normal, pe cele două sensuri.

Alte incidente Metrorex

De asemenea, pe data de 6 martie a avut loc același tip de incident. Această situație i-a adus pe călătorii Metrorex să aștepte chiar și până la 30 de minute pentru a putea urca în metrouri. Aglomerația s-a resimți în special în stațiile Unirii, Victorii și Tineretului.„Metrorex informează publicul că astăzi, 06.03.2018, la ora 08:10, în staţia Tineretului, un tren de metrou a prezentat probleme tehnice la uşile de acces, acesta fiind retras din circulaţie pentru remedierea defecţiunilor. Călătorii au fost debarcaţi în staţia Tineretului şi preluaţi de celelalte trenuri. Aceştia au fost permanent informaţi despre situaţia creată prin sistemul de sonorizare din trenuri dar şi din staţii”, a anun’at compania Metrorex.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×