Mesajul transmis de Anca Țurcașiu nașului ei Cristian Țânțăreanu! L-a emoționat profund

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
16/04/2019, 16:31
Mesajul transmis de Anca Țurcașiu nașului ei Cristian Țânțăreanu! L-a emoționat profund GALERIE FOTO
Mesajul transmis de Anca Țurcașiu nașului ei Cristian Țânțăreanu

Omul de afaceri Cristian Țânțăreanu împlinește, în data de 16 aprilie, vârsta de 75 de ani. Printre cei care i-au urat toate cele bune s-a aflat și Anca Țurcașiu, fina sa. Artista i-a transmis un mesaj nașului ei, pe contul său de socializare, acolo unde a și postat o fotografie.

Mesajul transmis de Anca Țurcașiu nașului ei Cristian Țânțăreanu

„Un pupic de la sărbătoritul zilei!!!La mulți ani, nașule!!!”, a scris cântăreața. Anul precedent, la împlinirea celor 74 de ani, afaceristul a petrecut 3 zile. Țânăreanu s-a celebrat cu fast, organizând un eveniment în cadrul căruia și-a chemat toți prietenii. Mâncare, băutură, muzică live și invitați pe măsură, așa a petrecut afaceristul, vreme de 3 zile. „Nu îmi doresc nimic, sănătate, atât mie, cât și vouă și la toată lumea.

Orice zi în plus e bonus acum. Acum fac pomană în viu. Eu am început? Presa m-a declarat mort. Deja e din ce în ce mai greu, măcar încă 30-40 de ani și mă descurc. Mai mult nu. Am acum mai multe bucurii decât în tinerețe. Nu mă așteptam să fie așa. Când auzeam de câte o femeie care are 35 de ani mă gândeam ”Ce babă”, acum și una de 60 de ani e…E obositor, te dor șalele, e complicată treaba”, a spus, în stilul caracteristic, Cristian Țântăreanu la Teo Show.

Mesajul transmis de Anca Țurcașiu nașului ei Cristian Țânțăreanu! L-a emoționat profund
Mesajul Ancăi l-a impresionat profund pe nașul său

”Cred că m-au ajuns blestemele”

Afaceristul a fost dignosticat cu cancer de colon în 2011 și a dat semne că poate ține boala în frâu, urmând un tratament și ținând un regim adecvat. „Nu pot să spun că fac prea bine. Sunt internat. E greu să spun. Cred că m-au ajuns blestemele. Nu mă simt prea bine. Nu sunt foarte optimişti medicii în privinţa mea. Am avut o ruptură de tendon, a recidivat, s-a mai rupt o dată, e o tumoare, s-a complicat treaba.

A recidivat cancerul. (…) Acum a plecat familia de aici. Eu sunt împăcat. Se întâmplă şi la case mai mari. A fost şi un preot. Sunt mulţumit. Nevastă-mea a găsit pe cineva care va prelua toată agoniseala mea şi se va ocupa de ce avem. Nevastă-mea a rămas aici într-o rezervă, în caz că se întâmplă ceva (…) Acum am luat morfină şi am un tonus mai bun. Nici eu nu mai ştiu ce e adevărat. Tot în spital sunt”, a spus Țânțăreanu în urmă cu 2 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×