Mesajul si imaginea care au apărut azi pe cartelele de metrou, chiar înainte de greva generală

Maria Cristina   
în Stiri mondene
15/11/2018, 11:42
Mesajul si imaginea care au apărut azi pe cartelele de metrou, chiar înainte de greva generală

Mesajul și imaginea care au apărut astăzi pe cartelele de metrou, chiar înaintea grevei generale. Pe cartelele de metrou a apărut o imagine din 1918 cu Episcopul Iulian Hossu, care citește rezoluția Unirii. Imaginea și mesajul de pe cartelele de la metrou au apărut în semn de comemorare a 100 de ani de la unul dintre cele mai importante evenimente politice: desăvârșirea statului român, care a fost realizată prin unirea provinciilor românești cu România.

Anul centenar marchează un moment unic în istoria României: 100 de ani de la unirea românilor! Metrorex a pus pe cartele de metrou o fotografie cu un mesaj pentru a reaminti românilor de aul Centenar.

Cartelele de metrou reamintesc de Centenar

Așa arată cartele de metrou în această perioadă. Centenarul va fi sărbătorit pe 1 decembrie. 100 de ani de la unirea românilor.

Sindicaliștii amenință cu o grevă generală la metrou

După ce negocierile cu ministrul Transporturilor au eșuat, sindicaliștii de la metrou au fixat o grevă generală la metrou. Metrorex nu va funcționa luni, 19 noiembrie, între orele 04:00-16:00.

După toate demersurile nu am reușit s-a încheiem un contract colectiv de muncă pe 2018, 2019. Ieri eram pe cale de a ne înțelege, dar ministrul Lucian Șova a intervenit ca acest conflict să nu se rezolve. Nu putem decât să ne îndreptăm spre o grevă generală. De luni, trenurile să nu mai circule între orele 4 și 16, nu doar 2 ore cum s-a întâmplat azi”, a spus Ion Rădoi, liderul sindicaliștilor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×