Mesajul sfâșietor al unui cuplu care s-a despărțit în noaptea de Revelion după 9 ani de relație

Angel Lobido și Brian Estores sunt doi tineri din statul Filipine, care au devenit cunoscuți în toată lumea, după ce s-au despărțit chiar în noaptea de Revelion. Totul a pornit de la un conațional, pe nume Red Herrera, care a distribuit postările făcute de cei doi foști parteneri pe Facebook la scurt timp după ce ei au pus punct relației . Cei doi au fost împreună timp de nouă ani, iar apropiații tot sperau să îi vadă curând în fața altarului.

Angel Lobido are 23 de ani și, din motive personale, ea a ales să limiteze accesul celor care pot citi mesajul scris după ce i-a spus: “Adio pentru totdeauna” lui Brian Estores. Pe de altă parte acesta încă are postarea publică pentru toată lumea, astfel că am putut să vă dezvăluim toate gândurile și sentimentele pe care le-a împărtășit pe celebra rețea de socializare.

Mesajul sfâșietor al unui cuplu care s-a despărțit în noaptea de Revelion

Brian Estores și-a ales cele mai frumoase cuvinte, dar și pe cele mai greu de rostit, scris atunci când i-a declarat fostei iubite, Angel Lobido, că o adoră. Mesajul său a fost scris chiar în noaptea dintre ani.

“Îți mulțumesc pentru iubire ❤️

Mă frustrează faptul că aceasta este singura modalitate prin care pot să îți transmit gândurile mele. Sunt șanse, dacă citești asta, tu ești aici din același motiv pentru care eu sunt, și pot spune: «misiune îndeplinită». Am cea mai mică speranță că ceva te va conduce la acest lucru, ochii tăi, la aceste cuvinte și mintea ta, înapoi la ceea ce noi obișnuiam să fim.

Pur și simplu îmi doresc ca tu să gândești înapoi pentru o secundă la felul în care te-ai simțit în acea noapte în care eu te-am sărutat pentru prima dată. Îmi amintesc că eram de părere că viața nu putea să devină mai bună pentru mine decât era în acel moment. Îmi amintesc că luna îți lumina fața și crea cele mai frumoase scântei în ochii tăi. Îmi amintesc cum se simțea mâna ta în a mea și cât de ușor tremura, pentru că erai agitată. Nu a durat decât câteva minute, dar vreau ca tu să știi că aș îndura suferința de a-mi frânge inima din nou doar ca să simt ceea ce am simțit în acele câteva minute.

Deși mi se părea că, uneori, noi eram asemenea unor stânci dolide și nimic nu ne-ar fi putut separa, noi eram fragili. Fiecare «Te iubesc», «Sunt fericit cu tine», «Sunt îndrăgostit de tine» a părut să fie o altă cărămidă adăugată la peretele ridicat între noi și lume. Ne-am petrecut timpul împreună, momentul nostru în care am strălucit și nu aș fi luat nimic de pe lumea asta în schimbul acestora. Dintr-un oarecare motiv, tu ai văzut că este mai bine pentru mine să nu fac parte din viitorul tău. Nu am putut să îți ofer lumea, iubirea mea, dar, îți jur că te-aș fi făcut să te simți singura persoană din ea, din lume. Timpul nostru a ajuns la un sfârșit cu mult timp înainte ca dragostea mea să facă asta, dar vreau să știi că îți sunt veșnic recunoscător pentru că mi-ai dăruit cei mai buni ani din viața mea.

Așadar, cred că acesta e ultimul meu mesaj de rămas bun. Eu nu voi uita niciodată felul în care tu mi-ai făcut inima să se simtă în timpul îndelungat în care tu m-ai iubit.

Eu am trăit – în timp ce tu m-ai iubit pe mine. Hai să ne concentrăm să facem ce-i mai bun din ceea ce ne-a oferit viața nouă. Eu a trebuit să te las să pleci. Wow – aceasta a fost cea mai grea idee de scris. La revedere, frumoaso. Nu uita de mine. Dacă Dumnezeu a decis să mă ia de pe această lume, te rog să știi în inima ta că tu ai fos iubită cu totul în ființa mea. eu îți doresc toată fericirea pe care viața o are de oferit.

Te iubesc atunci, încă, întotdeauna am făcut-o și întotdeauna o voi face. ❤️

©CeaCareAPlecat

#ceimaibuninouăani” este mesajul scris de Brian Estores pe pagina lui de Facebook.

Aceasta e imaginea care a însoțit mesajul emoționant al lui Brian Estores