Mesajul secret din Biblie, descifrat! Ce profeție se anunță pentru creștini

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/02/2019, 11:38
Mesajul secret din Biblie, descifrat! Ce profeție se anunță pentru creștini GALERIE FOTO
Experții au descifrat un mesaj secret din Biblie

Oamenii de știință au descifrat un mesaj secret din Biblie. Jurnalistul Michael Drosnin, alături de diferiți matematicieni de renume, au studiat cu atenție textul din Biblie și susțin că au descoperit detalii incredibile printre pagini.

Conform acestora, Dumnezeu a fost cel care a anunțat un asasinat în 1995. În acel an, prim-ministrul Israelului a fost omorât la finalul unui raliu demonstrativ, care avea ca scop susținerea păcii dintre Israel și Palestina.

Mesajul secret din Biblie a fost descifrat

Ucigașul l-a împușcat chiar la finalul cursei, iar experții spun că întreaga împâmplare a fost codată sub forma unui mesaj secret din Biblie. Așadar, profeția s-a împlinit, însă puțini sunt cei care știau despre ea. Cei care susțin că au deslușit mesajul secret și au aflat preofeția sunt Doron Witztum, Eliyahu Rip și Yoav Rosenburg. Și, cum era de așteptat, descoperirea exerților a stârnit multiple controverse în lumea creștină.

Mesajul secret din Biblie, descifrat! ce profeție se anunță pentru creștini
Jurnalistul Michael Drosnin, alături de diferiți matematicieni de renume, au studiat cu atenție textul din Biblie

De asemenea, printre veștile șocante se află și cea care anunță sfârșitul, căci în ultima perioadă s-au împlinit trei dintre profețiile din Biblie. Prima proorocire este legată de credința creștină iudeică, ce spune că apariția unui vițel complet roșu semnifică o schimbare în lume. A doua constă într-o legendă care, din perspectiva creștinilor, este un semn mai mult decât clar ce arată că sfârșitul este aproape.

Mesajul secret din Biblie, descifrat! ce profeție se anunță pentru creștini
Experții susțin că Biblia avertiza asupra unui moment din 1995, an în care prim-ministrul Israelului a fost ucis

Este vorba despre o întâmplare la Marea Moartă. Se știe că acolo nu pot exista forme de viață, iar, la scrierile din Biblie, apariția unor animale acolo este semn al apropierii lente de finalul omenirii. Acolo, un fotograf israelian a pozat câțiva pești vii. A treia prevestire care anunță sfârșitul s-a petrecut în Ierusalim, la Zidul Plângerii, unde un vizitator a văzut un șarpe venind dintre pietrele Zidului Plângerii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×