Mesajul lui Klaus Iohannis de Anul Nou, aproape identic cu cel din campania electorală: „O Românie normală” – Video

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Anul Nou românilor, iar acesta nu diferă prea mult de retorica electorală cu care a câștigat alegerile de luna trecută.

Președintele Klaus Iohannis, din nou despre România normală

Șeful statului a amintit din nou de nevoia de a construi o Românie normală, mesajul fiind aproape la indigo cu cele pe care le-a tot exprimat în public în ultimele luni.

Președintele amintește importanța pe care a avut-o anul 2019 în societate, despre care spune că a fost anul în care a învins democrația, în cae românii s-au implicat mai mult ca oricând în treburile societății.

 

„Vom rămâne însuflețiți de visul nostru pentru o Românie mai bună”

Iohannis dă, prin mesajul său de Anul Nou, un semnal că va avea un comportament complet diferit în acest al doilea mandat, iar una dintre schimbări a început deja să se vadă: comunică din ce în ce mai des cu poporul.

„Dragi români, 2019 a fost anul victoriei democraţiei şi al implicării civice, când am arătat tuturor că suntem o naţiune unită în jurul unor valori şi idealuri comune. Am deplină încredere că în acest nou an care stă să înceapă vom rămâne însufleţiţi de visul nostru pentru o Românie mai bună”, este o parte a mesajului adresat de șeful statului.

„Să construim împreună aşadar, cu solidaritate şi speranţă, România normală, ţara care devine cu adevărat acasă pentru toţi românii, oriunde s-ar afla. Un An Nou fericit tuturor! La mulţi ani!”, a mai spus președintele.

Mesajul transmis azi de fostul primar al Sibiului a fost înregistrat la Palatul Cotroceni. Administrația Prezidențială nu a comunicat unde își va petrece Iohannis noaptea dintre ani.

E foarte probabil să fie din nou la Sibiu, acolo unde a petrecut Crăciunul ori într-o altă destinație în țară sau în străinătate.