Mesajul lui Cătălin Botezatu la scurt timp după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul de Alex Bodi

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/11/2019, 15:01
Mesajul lui Cătălin Botezatu la scurt timp după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul de Alex Bodi GALERIE FOTO
Cătălin Botezatu a avut și el o relație cu Bianca Drăgușanu. Sursa foto - facebook

Mesajul lui Cătălin Botezatu la scurt timp după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul de Alex Bodi nu a fost unul pe care îl așteptau fanii. Astfel, la doar câteva ore după ce s-a scris că frumoasa vedetă se pregătește de o nouă despărțire, designerul a reacționat pe o rețea de socializare. Trei luni de zile au trecut de la cununia civilă a celor doi, luni în care Botezatu a avut probleme serioase de sănătate. 

Mesajul lui Cătălin Botezatu la scurt timp după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul de Alex Bodi

Cătălin Botezatu a decis să împărtășească apropiaților și fanilor una dintre întâlnirile importante de pe agenda lui: cea cu un medic estetician, care i-a făcut un tratament facial. “✌ Buna dimineata si salutari (…). ?Medicul estetician @dr_morad_iancu va avea grija pentru ca tenul meu sa fie din nou fresh si luminos. ❤ Vom face tratamentul PRP Biolifting pentru a avea rezultate imediate.

??‍♂Vi-l recomand in special in aceasta perioada pentru a arata excelent de sarbatori! (…) #besttreatment #biolifting. Sa aveti o zi excelenta!?❤️”, a scris Cătălin Botezatu când a urcat pe Instagram poza cu specialistul la care a apelat. Mai mulți admiratori au sesizat faptul că Botezatu a preferat să fie un domn și să nu comenteze nimic legat de divorțul Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, „artistă” la despărțiri

De altfel, aceasta nu este la prima despărțire. În trecut, ea a mai fost căsătorită și cu Victor Slav. Cei doi s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La fel ca la mariajul cu Alex Bodi, și atunci, căsnicia vedetei a durat tot câteva luni. Au divorțat, dar în cele din urmă și-au reluat relația.

Cei doi au și un copil împreună. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV, după care s-au despărțit definitiv. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Acum, Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×