Mesajul dureros al fiului lui Marcel Toader: „De ce tot mă pune la încercare viața?”

Dan Suta   
în Stiri mondene
19/08/2019, 18:22
Mesajul dureros al fiului lui Marcel Toader: „De ce tot mă pune la încercare viața?”
Fiul lui Marcel Toader, necaz după necaz. Sursa foto: cancan.ro

Maximilian Toader și-a condus recent tatăl pe ultimul drum, iar după ce l-a înmormântat pe fostul rugbist, a aflat o altă veste teribilă: unul dintre cei mai buni prieteni ai săi a murit în urma unui accident în Capitală. Fiul lui Marcel Toader a postat un mesaj dureros și se întreabă de ce viața îl pune la astfel de încercări, tot mai des.

Maximilian Toader: „Pot să duc toate greutățile ce mă încearcă”

„Mereu m-am întrebat de ce mă tot pune la încercare viața?! Zilele astea mi-am dat seama de ce! Pentru că pot să duc toate greutățile ce mă încearcă! O zi bună vă doresc tuturor!”, este mesajul postat de Maximilian. Fiul lui Marcel Toader a spus că îi este greu să se obișnuiască fără tatăl său și că, imediat după ce acesta s-a stins din viață, a primit niște semne de la el.

„Nu l-am visat pe tata, dar am primit niște semne care m-au făcut să simt prezența tatălui meu. Am lăsat câte un pahar cu apă în trei locuințe: în apartamentul său, în Constanța și la locuința mea. Am observat că din paharul lăsat în apartamentul său apa era consumată cam un sfert. Am auzit că semnul acesta se traduce cumva, și anume că sufletul său a fost acolo. Noi suntem mai bine acum, la fel și mama, încercăm să acceptăm situația”, a povestit recent Maximilian Toader pentru click.ro.

fiul lui marcel toader
Maximilian era ca un frate pentru tatăl lui. Cei doi aveau o relație model tată-fiu. Sursa foto: wowbiz.ro

Marcel Toader a făcut infarct în seara zilei de 3 august

Marcel Toader a murit pe 3 august la vila unui prieten într-o comună din județul Ilfov. Acesta suferise un stop cardiorespirator. Medicii au încercat să îl resusciteze mai bine de o oră, însă eforturile lor au fost în van. Omul de afaceri avea probleme cardiovasculare, însă în ciuda faptului că inima era bolnavă, acesta continua să facă sport și să își trăiască viața așa cum îi plăcea, ba chiar și-a întrerupt tratamentul medicamentos asumându-și orice risc.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×