Mesajul Deliei, după ce Bella Santiago a câștigat X Factor 2018:”Mulțumesc tuturor celor care ați făcut posibil asta”

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
24/12/2018, 00:30
Mesajul Deliei, după ce Bella Santiago a câștigat X Factor 2018:”Mulțumesc tuturor celor care ați făcut posibil asta”
Bella Santiago este cștigătoarea X Factor 2018!

Bella Santiago este câștigătoarea X Factor 2018! Filipineza a impresionat juriul, a încins scena concursului muzical, se pare că a juns și la inimile publicului. Aceștia au votat într-un număr foarte mare, în detrimentul Ioanei Bulgaru. Astfel, după ce numele Bellei s-a auzit la final, Delia a avut doar câteva cuvinte de spus: ”Mulțumesc tuturor celor care ați făcut posibil asta! Vă mulțumesc din suflet! ”

Duminică seară, 23 decembrie 2018, a fost marea finală a consursului muzical X Factor. Competiția a putut fi urmărită, de la ora 20:00, Live Stream Online pe Antena 1. Finaliștii concursului au fost Bella Santiago, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Cristian Moldovan.

Mai șanse în concurs au avut și semifinaliștii competiției de talente, Cristina Vasopol și Cristian Sanda. Iar, chiar dacă nu au primit îndeajunse voturi pentru a se putea lupta mai departe pentru marele premiu, dar și pentru notorietate, au rămas în inimile oamenilor.

Mesajul Deliei, după ce Bella Santiago a câștigat X Factor 2018

Acest an a adus în marea finală doar 3 jurați, Horia Brenciu fiind cel care nu a avut noroc în acest an de mai mult. De altfel, acesta a menționat că, înainte de finală că, în pofida faptului că nu a reușit să aducă niciun concurent în ultima etapă a concursului, tot se va bucura enorm de eforturile depuse de colegii săi în această seară.

Mesajul lui X după ce X a câștigat X Factor 2018:”...”
Cei patru finaliști X Factor

Cât despre sărbătorile acestuia, juratul X Factor a povestit că ar dori ca spiritul și atmosfera sărbătorilor să fie pe tot parcursul anului. ”Mie mi s-a insuflat dragostea de Sărbători și de Crăciun încă din copilărie. Tata avea o vorbă: să fim cu toții la masă. Nu e neapărat important ce pui pe masă, pentru că înainte de 1989 eram vai de capul nostru, important e să te vezi cu ceilalți, pentru că de acolo îți iei energie pentru următorul an.

Jurații au așteptat cu sufletul la gură să audă numele marelui câștigător

Eu aș vrea să fac Crăciunul în fiecare duminică sau în fiecare zi. De ce să vină Moș Crăciun doar pe 24 spre 25? De ce să ne impunem noi să fim buni doar în zilele Crăciunului?”, a povestit Horia Brenciu. Însă, față de Brenciu, cel care a trecut prin emoții în Ajunul Crăciunului a fost Ștefan Bănică. Artistul a stat cu sufletul la gură așteptând ca una dintre concurentel sale, Doinița Ioniță sau Ioana Bulgaru, să pună mâna pe trofeul X Factor, dar și pe premiul de 100.000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×