Mesajul Ancăi Serea, după ce s-a spus că divorțează de Adi Sînă: ”În sfârșit…”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
20/10/2018, 18:03
Mesajul Ancăi Serea, după ce s-a spus că divorțează de Adi Sînă: ”În sfârșit…” GALERIE FOTO
Mesajul Ancăi Serea, după ce s-a zvonit că divorțează de Adi Sînă

Mesajul Ancăi Serea, după ce s-a spus că divorțează de soțul ei Adi Sînă. Fosta prezentatoare a lămurit lucrurile, printr-un rând scris pe o rețea de socializare. În ultima vreme, s-a tot zvonit că Anca Serea și cântărețul Adrian Sînă ssunt în divorț. Vestea a apărut în urma lipsei ei de la un eveniment la care trebuia să fie la brațul soțului ei. Este vorba despre botezul băiețelului Sandrei N, unde Anca a fost nașă, însă nu a fost prezentă.

Așadar, chiar dacă s-a zvonit că relația celor doi s-a dus pe apa sâmbetei, aceștia au revenit cu semne că situația stă total invers. Acum puțin timp, Anca a plecat cu Adi Sînă într-o mică vacanță, loc în care au făcut câteva fotografii. Acestea au ajuns imediat în ochii publiclui, fosta prezentatoare postându-le pe Instagram. În dreptul fotografiei, în care cei doi îndrăgostiți se țineau de mână, aceasta a scris ”Buongiorno amore! ❤️”.

Mesaj Anca Serea după ce s-a aflat că divorțează de Adi Sînă
Poză în descrierea cărea Anca Serea a scris frumosul mesaj pentru soțul ei

Mesajul Ancăi Serea, după ce s-a zvonit că divorțează de Adi Sînă: ”În sfârșit toți 7”

Dar, pe lângă toate acestea, vedeta a vrut să asigure oamenii că totul este bine între ei doi, așa că Anca Serea a postat o fotografie care înlătură toate zvonurile. În poză apăreau ei doi, împreună cu toți copiii lor. În descrierea ei, soția lui Adi Sînă a dezvăluit o dorință mare de a ei: de a fi împreună. ”În ordinea numerelor de pe tricou: David, Sarah, Noah, Ava, Moise, mama și tata! În sfârșit toți 7! #fantasticii #familyphotography #myall #7”, a scris vedeta.

Mesaj Anca Serea după ce s-a aflat că divorțează de Adi Sînă
Mesajul Ancăi Serea postat pe Instagram

Comentariile celor care-i urmăresc și admiră nu au contenit să apară. Majoritatea le urează numai bine, sănătate și multă bucurie. ”Binecuvântată familie, Este adevărat că nu v-am văzut deloc, în vreo poză, până acum în formula completă, Cât sunteți de minunați! Vă ador! Sunteți un exemplu frumos de familie, de iubire, de încredere și respect! Fecilitări! Să vă ajute Dumnezeu mereu să vă iubițiși respectați până la bătrânețe și dincolo de ea!”, au scris fanii familiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×