Mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfântul Ilie. Urări pentru familie și prieteni

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/07/2019, 16:20
Mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfântul Ilie. Urări pentru familie și prieteni
Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe 29 iulie pe Sfântul Ilie. Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Calendarul creștin ortodoxă arată că pe 20 iulie îl vom sărbători pe Sfântul Ilie. Anual credincioșii care poartă numele Sfântului Ilie primesc mesaje și urări de ”La mulți ani!”. Vezi în rândurile de mai jos care sunt cele mai frumoase urările pe care le poți transmite celor care poartă numele de: Ilie, Ileana, Iliuță, Lică, Eliana sau Lia.

Mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfântul Ilie

O statistică a Direcției pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date arată că în România există 127.370 de oameni care își vor sărbători mâine, 20 iulie, onomastica. Dintre acestea 111.685 sunt bărbați, iar 15.685 sunt femei. Iată câteva mesaje și felicitări pentru românii care poartă numele Sfântului Ilie, potrivit a1.ro.

1.  „Zâmbeşte şi s-aveţi parte de toată distracţia şi emoţia specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie.”

2. „Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Ilie!”

3. „Îţi urez “La mulţi ani” pentru că porţi acest nume, şi fie ca Sfântul Ilie pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi numai bucurii şi linişte interioară”

4. „Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani”

5. „Azi, de ziua numelui, îţi urez şi eu să fii iubit şi să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!”

6. „Adierea vântului lin al acestei zile frumoase de vară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor, iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirii eterne. La mulţi ani!”

7. „Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!”

9. „Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate și fericire. Să ai parte numai de zile senine și însorite!”

10. „Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ilie, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!”

Pe 20 iulie românii îl sărbătoresc pe Sfântul Ilie
Aici găsești mesaje și urări pe care le poți trimite persoanelor dragi care poartă numele Sfântului Ilie. Sursa foto: romaniatv.ro

11. „În această zi, când numele tău este celebrat, se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de seceta, Sf. Ilie. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să rămâi în orice moment un cer senin!”

12. „La mulți ani! Sfântul Ilie să te călăuzească mereu!”

13. „Felicitări cu ocazia acestei zile. îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!”

14. „La Mulți Ani cu ocazia Sfântului Ilie și să-ți fie ziua plină de minuni!”

15. „Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.”

16. „Cu ocazia zilei de nume, îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire!”

17. „E o zi când sufletul tău trebuie să învingă orice urmă de tristețe și să fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tău și-ți urez un sincer La Mulți Ani!”

18. „La Mulți Ani, Iliuta! Sper să se spargă conductă fericirii pe stradă vieții tale.”

19. „Un zâmbet are puterea de a îndreptă totul și de a umple totul de lumina. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață. La Mulți Ani!”

20. „Se sărbătorește cel mai mare făcător de minuni și aducător de ploi în vreme de secetă. Îți doresc să învingi orice furtună și să ai un cer senin.”

Urări pentru românii care sărbătoresc Sfântul Ilie

  • Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.
  • Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă pământească, ce dorești să se împlinească!
  • Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arăta bine fără lună, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul/iubitul!
  • Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!
  • Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viață numai flori, noroc și bucurie! La Mulți Ani!
  • Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer: „La mulți ani, Ilie!”
  • Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață… La Mulți Ani!
  • Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă pământească și tot ce dorești să se-împlinească!
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×