Mesaj uluitor postat de iubitul Elenei Udrea: ”Purul adevăr!” Puțini se așteptau să fie atât de profund

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
16/02/2019, 20:58
Mesaj uluitor postat de iubitul Elenei Udrea: ”Purul adevăr!” Puțini se așteptau să fie atât de profund GALERIE FOTO
Mesaj uluitor postat de iubitul Elenei Udrea ”Purul adevăr!” Puțini se așteptau să fie atât de profund

Iubitul Elenei Udrea a postat un mesaj profund despre vremurile pe care le trăim. Tatăl copilului Elenei Udrea a simțit nevoia să arate că lumea în general se îndreaptă într-o direcție greșită, dacă Kim Kardashian a ajuns să aibă mult mmai multe aprecieri decât un actor de talia lui Leonardo DiCaprio.

„Degradarea calitatii umane si cum ne ajuta Internetul sa intrezarim cum vor arata lucrurile in viitor: Cine este Leonardo DiCaprio? actor celebru, star la Hollywood, nominalizat la premiile Oscar, castigator al premiului pentru cel mai bun actor 2016, producator de film, sustinator si militant al cauzelor ecologice, mesager al pacii din partea ONU, donator a 15 milioane de dolari in beneficiul unor organizatii Ecologiste… posteaza un mesaj pe Instagram despre cum a reusit sa asigure apa potabila pentru 80 de comunitati si primeste 100 de mii de aprecieri la gestul nobil daruit umanitatii.” și-a început iubitul Elenei Udrea mesajul postat pe o rețea de socializare.

Mesaj uluitor postat de iubitul Elenei Udrea: Cine este Kim Kardashian?

Adrian Alexandrov a continuat comparația între Leonardo DiCaprio și Kim Kardashian. Iubitul Elenei Udrea a scris un mesaj profund în care a criticat dur nevoia oamenilor de a aprecia o vedeta cu „zero alte calități”.  „Cine este Kim Kardashian?…actrita(rol principal intr-o secventa de film porno filmata de ea si iubitul ei, care “ intamplator” a aparut in presa. 

  • zero alte calitati 
  • nu a facut nimic pozitiv si constructiv pentru societate, dar… are silicoane in fund, membra a unui tv show ieftin, in care se discuta problemele familiei, se creeaza intrigi, barfe etc. 
  • pozeaza dezbracata, posteaza si primeste peste 2 milioane de aprecieri.”, a scris Adrian Alexandrov ”Purul adevăr!”, i-a comentat imediat cineva.
Mesaj uluitor postat de iubitul Elenei Udrea ”Purul adevăr!” Puțini se așteptau să fie atât de profund

„Valorile si principiile morale nu numai ca ne pot ghida, dar ne pot inspira si motiva, dandu-ne energie si pofta de viata pentru a face ceva semnificativ ( sau nu, in cazul celor 2 milioane de urmaritori ai lui Kim Kardashian).  Omenirea sufera de o meningita morala acuta!!!

PS:

  • DiCaprio are 29 milioane de urmaritori.
  • Kim Kardashian are 127 de milioane.

“Esti ceea ce apreciezi” ??”, și-a încheiat iubitul Elenei Udrea comparația dintre Leonardo DiCaprio și Kim Kardashian.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×