Mesaj emoționant postat de văduva fostului soț al cântăreței Corina Chiriac, Virgil Anastasiu, la șase luni de la moarte

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/01/2020, 21:03
Mesaj emoționant postat de văduva fostului soț al cântăreței Corina Chiriac, Virgil Anastasiu, la șase luni de la moarte
Corina Chiriac, alături de fostul soț, Virgil Anastasiu. Sursa foto: click.ro

Corina Chiriac nu l-a uitat pe fostul ei soț, Virgil Anastasiu, care a murit pe 22 iulie 2019 în urma unui infarct miocardic și nici văduva afaceristului, Elena Oprea.

Mesaj emoționant în memoria lui Virgil Anastasiu

La șase luni de la decesul unicului bărbat care a convins-o pe cântăreață să ajungă în fața altarului, fosta soție a transmis un mesaj emoționant în memoria omului alături de care a descoperit iubirea adevărată.

„Aproape 6 luni! Nu sunt tristă că nu mai pot dansa, ci sunt tristă că nu mai pot dansa cu tine! Am rămas la fel de solitară așa cum m-ai cunoscut, chiar dacă uneori mă «certai» pentru asta! Nici acum nu mă doare singurătatea mea, ci mă doare până la prăsele lipsa ta! Dar, cumva, astăzi (n.r. 19 ianuarie) mi-ai arătat că ești lângă mine!”, a scris împietrită de durere Elena Oprea, văduva afaceristului care a fost căsătorit cu Corina Chiriac.

Corina Chiriac a fost căsătorită cu Virgil patru ani

„Am dansat împreună pe muzica vieții! Tu vei dansa acum Sus, eu mă voi hrăni doar cu amintirile pașilor noștri! Te-ai înălțat în liniște, eu m-am cufundat în lacrimi! Ai obosit repede, iar eu va trebui să încep din nou să învăț să merg! Drum lin, iubire!”, este mesajul emoționant scris de Corina Chiriac după moartea lui Virgil, survenită la volanul unei mașini în vara anului trecut.

Corina Chiriac și Virgil Anastasiu au fost căsătoriți în perioada aprilie 1993 – iunie 1997. Vedeta a povestit în trecut despre cum s-au cunoscut cei doi și cum a fost mariajul de 4 ani.

„În America am stat câţiva ani, am lucrat ca agent imobiliar, câştigam cât să o duc bine, nu neapărat foarte bine. Acolo m-am şi măritat cu Virgil, care se născuse în Constanţa. Ne-am întors în România când am aflat că părinţii noştri s-au îmbolnăvit”, mărturisea Corina, conform click.ro.

Și Virgil a vorbit despre Corina. În 2010 declara că era soția perfectă spunând că se bucură că a fost singurul bărbat care a reușit să fie soțul cântăreței de romanțe.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×