Mercur retrograd s-a încheiat, dar schimbările continuă în viața zodiilor. Gemenii trebuie să aibă grijă la sănătate

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
21/11/2019, 16:55
Mercur retrograd s-a încheiat, dar schimbările continuă în viața zodiilor. Gemenii trebuie să aibă grijă la sănătate
Ce urmeaza pentru zodii dupa Mercur retrograd. Sursa foto: ciao.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți spune ce urmează după Mercur retrograd. Pentru multe zodii, următoarea perioadă este una foarte aglomerată, plină de planuri și idei de afaceri, de iubire și de trăiri intense. Pentru alte zodii însă, perioada de după Mercur retrograd pare una ca după potop!

Așa arată perioada de după Mercur retrograd pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativul Berbec este bombardat cu informații, iar acest lucru ar putea să-i dăuneze. Luarea unei decizii va fi foarte greu de realizat, însă acest lucru va deveni mai ușor de făcut, după o perioadă în care informația se sedimentează în mintea sa. Viața intimă va fi una agitată.

Taur

Un văl parcă i se ridică de pe ochi Taurului în această perioadă. Vede lucrurile mai clar și este pregătit să ia decizii pentru viața sa, atât în carieră, cât și legat de persoana iubită. Unii vor trece la următoarea etapă într-o relație, iar alții vor decide să meragă mai departe.

Gemeni

Vei vedea cum unele planuri sau proiecte ce au stat pe loc încep să avanseze în următoarea săptămână. Totuși, nu este momentul să iei decizii importante. Trebuie să le amâni după 9 decembrie, deoarece riști să te grăbești acum și să greșești. Ai grijă la sănătate, deoarece este posibil să răcești!

Rac

Racul are un început haotic de perioadă, însă lucrurile se vor regla, încet-încet. Indeciziile tind să se clarifice și ideile și proiectele ce se băteau cap în cap acum devin armonioase si pot funcționa împreună. Racul lasă în urmă trecutul și va trăi mai mult în prezent.

Leu

Soarele iese pe strada Leului, greu încercat în ultima perioadă. Planurile sale de afaceri prind aripi și chiar încep să fie profitabile. În plus, alte idei de afaceri vor fi creionate. Acasă nativul are parte de liniște și de înțelegere deplină din partea partenerului de afaceri.

Fecioara

Nativul Fecioară are probleme serioase de comunicare. Fiecare cuvânt al său este greșit înțeles, iar rezultatul este unul dezastruos. Este implicat în conficte serioase, chiar și la locul de muncă, unde șefii îl vor convoca într-o ședință de urgență. Fii mai concis și nu mai purta discuții în contradictoriu, cel puțin până pe 9 septembrie.

Balanță

Lucrurile încep să se miște pentru nativul Balanță. Proiectele mai vechi la care aproape că au i renunat se vor reactiva parcă singure și vor începe să producă bani. Nativul stă din ce în ce mai bine la capitolul finanțeși este posibil să facă o achiziție importantă!

Scorpion

Scorpionul comunică mai bine. Se face mai ușor înțeles și începe să dezvolte noi parteneriate de afaceri. Starea de sănătate este însă una precară, iar acestea s-ar putea agrava.

Săgetător

Săgetătorul are probleme la începutul perioadei. Se simte exclus și începe să se izoleze. Acest lucru însă nu va fi posibil, deoarece familia îi va sări în ajutor și îl va scoate imediat din această stare cu o mâncare bună, un pahar de vin și o discuție spumoasă.

Capricorn

Capricornul este recunoscut că se gândește de trei ori înainte de a lua o decizie. Acest lucru este folositor, dar nu mereu. În perioada următoare să va lăsa condus de inimă. Va reacționa așa cum îi cere sufletul și îi va merge bine din toate punctele de vedere.

Vărsător

Începe o nouă etapă în viața ta,iar acest lucru îți cam dă emoții. Stai iniștit, deoarece te așteaptă lucruri noi, experiențe plăcute, din care vei avea ce învăța. În plus, ai alături partenerul de viață, care te susține în tot ceea ce faci.

Pești

Faci ce faci și czi mereu în picioare. Nu doar că înveți din greșeli, dar parcă ieși mai puternic din experiențele nefericite din viața ta. În această perioadă vei beneficia de învățămintele din trecut, iar planul de afaceri gândit de tine începe să prindă aripi!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×