Mercur își începe tranzitul în Săgetător pe 9 decembrie. Pentru 3 zodii urmează o perioadă plină de cumpene

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Horoscop
03/12/2019, 14:42
Mercur își începe tranzitul în Săgetător pe 9 decembrie. Pentru 3 zodii urmează o perioadă plină de cumpene
Mercur în Săgetător, începând din 9 decembrie. Sursa foto: soultravelrules.com

Mercur, planeta Înțelepciunii, pornește în tranzit în Săgetător pe 9 decembrie. Pentru trei semne zodiacale va urma o perioadă destul de dificilă. Nativii care nu au reușit să schimbe anumite lucruri la momentul potrivit se vor lovi de tot felul de impedimente.

Mercur în Săgetător începând din 9 decembrie 2019

Berbecii vor deveni ceva mai pasionali, mai conflictuali, mereu în defensivă. Mercur îi face destul de activi și vor fi nevoiți să se repoziționeze în funcție de schimbările bruște care vor apărea în viața lor din punct de vedere profesional de pe 9 decembrie.

Taurii au o perioadă de schimbări benefice, una de momente interesante în special din punct de vedere relațional. Gemenii sunt și ei avantajați de Mercur, căci este planeta care îi guvernează pe acești nativi, maeștri ai comunicării.

Balanțele au o perioadă crâncenă

Racii au de făcut câteva alegeri importante în special din după-amiaza zilei de 9 decembrie. Lucrurile se vor schimba radical din toate punctele de vedere pentru ei.

Leii au parte de o perioadă benefică. Rezolvă anumite probleme de sănătate și vor sta bine la capitolul financiar. Fecioarele sunt și ele bine poziționate. Vor renunța la anumite vicii și se vor reclădi din temelie.

Balanțele au o perioadă ceva mai complicată. Unele chestiuni care țin de carieră pot fi date peste cap de proasta comunicare a superiorilor ori cea dintre colegi.

Scorpionii sunt și ei prost poziționați de tranzitul lui Mercur. Certurile se vor isca din nimic și vor fi puși în tot felul de situații dificile.

Săgetătorii sunt avantajați de tranzitul lui Mercur și vor fi ocrotiți de astre, în sensul că vor lua cele mai bune decizii din ultimele 12 luni.

Capricornii au parte de câteva necazuri în dragoste. Mercur îi scutură bine și le scoate în față cele mai complicate probleme, aspecte care îi vor demoraliza.

Vărsătorii au o perioadă monotonă. Nu sunt foarte afectați de acest eveniment astrologic, dar le este recomandat să acționeze cu prudență la locul de muncă, așa cum au făcut-o și până acum.

Peștii dau de greu din punct de vedere financiar din 9 decembrie, iar sărbătorile s-ar putea să îi prindă lefteri.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×