Meghan Markle și-a ajutat tatăl să câștige la loterie! Câți bani a încasat

Meghan Markle i-a purtat noroc tatălui său, care a reușit să câștige premiul cel mare la loterie. Se întâmpla în 1990, când Ducesa de Sussex avea doar 9 ani.

Tatăl lui Meghan Markle a dat lovitura la loterie

Thomas Markle, tatăl lui Meghan, a dat lovitura, reușind să câștige un premiu în valoare de 750.000 de dolari, gratie fiicei sale. Bărbatul a pus în joc numerele care simbolizau data de naștere a lui Meghan, iar norocul i-a surâs. Ulterior, Thomas Markle a investit toți banii câștigați în educația fiicei sale.

Meghan Markle, talisman norocos pentru tatăl său. Cum a  reușit bărbatul să câștige la Loto

Povestea a fost relatată în cartea „Meghan: A Hollywood Princess”, scrisă de Andrew Morton. Thomas Markle, în vârstă de 74 de ani, a ales să joace la Loto numerele care formează data de naștere a fiicei sale Meghan, născută pe 4 august 1981. Astfel, bărbatul a mizat pe numerele 4,8 și 81, plus alte două numere alese la întâmplare, iar combinația s-a dovedit câștigătoare. Thomas Markle a reușit să intre în posesia a 750.000 de dolari, bani care aveau să-i schimbe viața.

Banii au fost investiți în educația actualei Ducese de Sussex.

Fost director de lumini în Cetatea Filmului, Thomas Markle și-a permis atunci să reducă timpul de lucru. Totodată, bărbatul a ecpnpmisit bani pentru a achita taxele de școlarizare ale fiicei sale, Meghan având astfel ocazia să urmeze cursurile unor prestigioase școli din ăntreaga lume.  De asemenea, Thomas i-a rezervat o parte din bani și celuilalt fiu al său, Thomas Markle junior, ajutându-l astfel să pună bazele unei afaceri, propriul magazin de flori, dar și să plătească mașina fiicei sale, Yvonne. Însă totul a fost făcut posibil grație datelor de naștere ale lui Meghan.

Meghan Markle, o femeie de succes. De la Hollywood, la Palatul Regal

Fosta actriță Meghan Markle, cunoscută pentru rolul lui Rachel Zane din serialul „Suits”, s-a căsătorit anul trecut cu prințul Harry al Marii Britanii. Grandiosul eveniment a avut loc pe 19 mai 2018, la capela St. George de pe domeniul Windsor și a fost urmărit de miliarde de oameni din întreaga lume.