Meghan Markle poartă o pălărie prea mare pe cap. Ducesa de Sussex spune, în lacrimi, că nu îi este ușor în Familia Regală: „Nu sunt ok” – VIDEO

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 12:46
Meghan Markle poartă o pălărie prea mare pe cap. Ducesa de Sussex spune, în lacrimi, că nu îi este ușor în Familia Regală: „Nu sunt ok” – VIDEO
Meghan Markle, în lacrimi când este întrebată dacă se simte bine în Familia Regală. Sursa foto: Youtube

Meghan Markle a recunoscut că viața la Casa Regală nu este tocmai ușoară pentru ea. Eforturile pe care le face fosta actriță pentru a nu dezamăgi sunt uriașe, iar la aceste emoții se adaugă și nașterea primului ei copil. Soția Prințului Harry a vorbit pentru prima oară despre cum s-a acomodat în Familia Regală și care sunt provocările cu care luptă zi de zi.

Meghan Markle nu are o viață tocmai fericită, deși e ducesă

Markle a acordat un interviu pentru postul britanic de televiziune iTV. Ducesa de Sussex a izbucnit în lacrimi când realizatorul documentarului a întrebat-o dacă se simte cu adevărat bine în această postură, iar ea a fost foarte sinceră și a spus că nu. Nu a putut să mintă, iar britanicii au văzut pentru prima oară o Meghan vulnerabilă, o ducesă care a renunțat la orice etichetă și a încercat să transmită ca un strigăt mut de disperare că nu îi este deloc ușor să trăiască după anumite cutume.

La regulile stricte pe care Meghan trebuie să le respecte se adaugă și rolul de mamă în care a intrat recent.  „Uite cum stau lucrurile, orice femeie, mai cu seamă când e însărcinată, e foarte vulnerabilă. Așa că a fost foarte dificil. Apoi vine un nou-născut”, a explicat Meghan.

„Nu mulți s-au interesat dacă sunt ok”

„Și mai cu seamă pentru o femeie e mult! Adaugă presiunea vieții în lumina reflectoarelor, pe lângă fapul că încerci să fii mamă (pentru prima oară) sau recent devenită soție și…”, a mai spus ducesa. Cea mai dură declarație din respectivul interviu abia urma să vină: „Mulțumesc pentru că m-ai întrebat, pentru că nu mulți s-au interesat dacă sunt Ok”, este răspunsul sfâșietor dat de soția lui Harry.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×