Meghan Markle nu a invitat-o pe Kate Middelton la petrecerea sa! De ce a lipsit cumnata sa

în Stiri de ultima ora
22/02/2019, 10:47
Meghan Markle nu a invitat-o pe Kate Middelton la petrecerea sa! De ce a lipsit cumnata sa GALERIE FOTO

Actrița Meghan Markle a zburat la New York pentru a se întâlni cu prietenele sale și totodată pentru a avea parte de celebrul baby shower pe care mai marii monarhi nu-l tolerează. Din cei 15 apropiați care au participat la petrecere, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge a fost lăsată în afara listei de invitați. Motivul  se pare că este unul necunoscut încă, deși mulți se întreabă de ce Kate nu a fost invitată la un astfel de eveniment important din viața lui Meghan.

De regulă, în fiecare an, în această perioadă, Kate,William şi copiii lor merg într-o vacanţă la munte, pentru a schia ori a se bucura de sporturile de iarnă. Variante sunt multe și justificate și anume de faptul că în această perioadă Charlotte şi George au vacanţă şi nu trebuie să se prezinte la şcoală.

Meghan Markle și Kate Middelton, disensiuni fără margini

O altă variantă ar fi ca Meghan să-şi fi dorit să petreacă timpul doar cu prietenele ei, departe de familie, însă nici la începutul lunii ianuarie Ducesa nu a invitat-o pe Meghan la petrecerea organizată de ziua ei.Meghan este o fostă actriță și umanitaristă americană, care a devenit membră a familiei regale britanice si Ducesă de Sussex ca urmare a căsătoriei cu prințul Harry în mai 2018.

Kate si Meghan, disensiuni

Markle s-a născut și a crescut în Los Angeles County, California. După ce a absolvit Northwestern University cu o diplomă în teatru și studii internaționale în 2003, ea a jucat roluri mici în mai multe seriale de televiziune din Statelor Unite. Din 2011 până în 2017, a jucat-o pe Rachel Zane în serialul Costume timp de șapte sezoane. Markle a mai jucat și în Amintește-ți de Mine și Horrible Bosses. În 2017, s-a logodit cu Prințul Harry, al șaselea în linia de succesiune la tronul Britanic, și-a anunțat retragerea din actorie și intenția de a continua munca umanitară.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×