Meghan Markle, din nou în ținta criticilor: „Ar trebui să plece înapoi în America”. Cu ce a deranjat ducesa de Sussex

Dan Suta   
în Stiri mondene
11/07/2019, 18:35
Meghan Markle, din nou în ținta criticilor: „Ar trebui să plece înapoi în America”. Cu ce a deranjat ducesa de Sussex
Meghan Markle a fost criticată pentru comportamentul ei de la Wimbledon. Sursa foto: hepta.ro

Meghan Markle naște aproape zi de zi câte o controversă în presa britanică. Ducesa de Sussex care și-a botezat recent copilul, pe băiețelul Archie pe care l-a făcut cu Prințul Harry, primește critici extrem de dure. Fosta actriță din serialul Suits a comis-o de data aceasta la Wimbledon, unde s-a dus să vadă meciurile de tenis care se desfășoară în cadrul turneului.

Meghan Markle, fițe de ducesă la Wimbledon

Soția Prințului Harry i-a enervat cumplit de tare pe cei prezenți pentru că le-a interzis fanilor să îi facă poze, iar gărzile ei de corp îi atenționau pe cei care au vrut să o surprindă în gradene și le lua telefoanele. Ducesa de Sussex și-a făcut apariția săptămâna trecută să vadă unul din meciurile disputate pe iarbă de prietena ei, Serena Williams.

Bodgyguarzii i-au avertizat pe cei care au vrut să îi facă poze în tribună, chiar celor care stăteau pe același rând cu ea, că Meghan este acolo ca persoana privată și cere să îi fie respectată intimitatea. Fanii au criticat-o extrem de tare și s-au luat de Casa Regală spunând că membrii acesteia beneficiază de tot felul de facilități de pe spinarea poporului contribuabil.

Ducesa a fost la Wimbledon ca persoană privată. Sursa foto: hepta.ro

Piers Morgan: Wimbledon nu este un loc privat. Mi se pare o glumă

„Dacă mergi la Wimbledon cu bilete gratuite în loja regală, având cele mai bune locuri și dacă îți iei și cele mai bune două prietene… ești o persoană publică. Dacă dorești să fii privată, du-te înapoi în America și trăiește în privat’, a declarat prezentatorul Piers Morgan, una din cele mai influente voci din media britanice.

„În loja regală, la Wimbledon. Cu toate camerele de luat vederi deasupra capetelor lor. Nu este un loc privat. Dacă vrei să rămâi o persoană privată, nu te duce în loja regală la Wimbledon. Sincer, mi se pare o glumă. Ar trebui să se hotărască ce-și dorește – intimitate sau celebritate?”, a mai spus Morgan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×