MasterChef Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de marți, 17 septembrie

Alex Năstase   
în Stiri mondene
17/09/2019, 21:30
MasterChef Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de marți, 17 septembrie GALERIE FOTO
MasterChef începe la ora 22.30 pe Pro Tv. Sursa foto - facebook

MasterChef își continuă drumul, drept pentru care pe 17 septembrie este programată ediția de marți. Ca de obicei, fanii pot să urmărească episodul de la ora 22.30, ora pe care PRO TV a ales-o pentru această emisiune. Cine nu are acces la un televizor poate vedea și Live Stream Online show-ul. În sfârșit, sezonul acesta pare să aibă parte de un real succes. În prima săptămână, MasterChef a fost urmărit de câteva milioane de oameni din întreaga țară.

MasterChef Live Stream Online pe Pro TV

Cel mai bun episod al show-ului a fost cel difuzat miercurea trecută atunci când Pro TV a fost al doilea după Kanal D, care a avut pe interval serialul turcesc Lacrimi la Marea Neagră.  Antena 1, cu emisiunea The Wall – Marele Zid pe interval, a fost a treia, la distanță de primele două. În mediul urban, MasterChef a luat locul secund. Emisiunea a fost urmărită, în medie, de 380.000 de persoane, media. Liderul a fost și aici Kanal D, cu o medie de 440.000 de privitori.

Topul este completat de Romania TV și de Antena 3. Găsim postul Antena 1 abia pe cinci. Cooking show-ul de pe Pro TV a fost primul pe publicul tânăr, unde a obținut o medie de 223.000 de persoane (5,2% rating) și o cotă de 22,6%. Kanal D a fost pe doi, în timp ce Antena 1, pe trei.  De altfel, ediția de joi a condus topul audiențelor pe toate categoriile de public: comercial, urban și național.

MasterChef Live Stream Online pe Pro TV. Masterchef
MasterChef a avut audiențe foarte bune în prima săptămână. Sursa foto – facebook

MasterChef, ediția de marți, 17 septembrie

Pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 – 49 de ani din mediul urban, PRO TV a condus topul cu 5.1 puncte de rating și 21.6% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat 2.8 puncte de rating și 11.8% share. Trebuie să știți că MasterChef, ediția de marți, 17 septembrie va continua seria audițiilor pentru cei veniți să obțină șorțul mult visat.

E momentul ca jurații MasterChef să fie cuceriți de preparate, de plating-ul lor, dar și de noi povești de viață ale concurenților. Doar 18 dintre cei mai buni vor trece mai departe și vor lupta pentru titlul de MasterChef Romania 2019, dar și pentru marele premiu în valoare de 50.000 euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×