Mașina ARO cu care Nicolae Ceaușescu și Gorbaciov s-au plimbat, scoasă din nou la vânzare de ANAF, la un preț mai mic

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
03/12/2019, 18:29
Mașina ARO cu care Nicolae Ceaușescu și Gorbaciov s-au plimbat, scoasă din nou la vânzare de ANAF, la un preț mai mic
Mașina ARO a lui Nicolae Ceaușescu, scoasă la vânzare în cadrul unei licitații organizate pe 18 decembrie în București. Sursa foto: mediafax.ro

Celebra mașină ARO cu care Nicolae Ceaușescu și Mihail Gorbaciov s-au plimbat a fost scoasă din nou la vânzare de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), de data asta la un preț ceva mai mic, redus cu aproximativ 30.000 de lei.

Mașina ARO a lui Nicolae Ceaușescu, scoasă la vânzare

Licitația are deja data fixată: 18 decembrie. ANAF scoate automobilul cu valoare istorică la vânzare pornind de la 103.125 de lei.

Autovehiculul este un ARO 304 și are o poveste interesantă, pornind chiar cu proveniența sa. Mașina care i-a aparținut fostului dictator Nicolae Ceaușescu a fost confiscată recent de la afaceristul Ovidiu Tender, recent eliberat din pușcărie.

Informații bine de știut pentru cei care vor să participe la licitația ANAF

Mașina de culoare gri a fost fabricată în anul 1977 și are la bord 72.453 de kilometri. ANAF a mai organizat o licitație în luna ianuarie a acestui an, când prețul de pornire a fost de 137.000 de lei.

„Cei interesați în cumpărarea bunului sunt invitați să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop și până la acel termen să se prezinte oferta de cumpărare”, se arată în comunicatul ANAF.

Oamenii care vor să participe la licitație trebuie să se prezinte cu maximum o zi înaintea zilei licitației la sediul ANAF Ilfov, situat pe strada Lucrețiu Pătrășcanu nr. 10, corp B, sector 3 București.

Automobilul poate fi vizionat înainte de oamenii care vor să îl cumpere, iar detalii despre orele de vizionare pot fi oferite apelând la numărul de telefon al unui reprezentant ANAF – 0786.543.421.

Taxa de participare la licitație trebuie achitată până la ora 12:00, în ziua de 17 decembrie. Cei care se prezintă după această oră nu mai pot lua parte la acest eveniment organizta de ANAF.

Persoanele care vor să plătească această taxă cash trebuie să o facă la casieria de pe strada Prof. Dr. Dimitrie Gerota, nr. 13, sectorul 2 București.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×