Masacru în timpul unei slujbe. 14 copii și adulți au fost uciși în timp ce se rugau

Masacru în timpul unei slujbe. 14 copii și adulți au fost uciși în timp ce se rugau
Masacru în timpul unei slujbe religioase în Burkina Faso. Sursa foto: sputniknews.com

Atac armat la o biserică din Burkina Faso! Bărbați înarmați au intrat într-o biserică protestantă, chiar în timpul slujbei și au deschis focul asupra enoriașilor! 14 persoane, printre care și copii, au fost executate cu sânge rece în masacrul din biserică, în regiunea de est din Burkina Faso!

Masacru în timpul unei slujbe religioase în Burkina Faso

Biserica protestantă din Hantoukoura, în departamentul Foutouri din apropierea frontierei cu Nigerul, a fost scena unei execuții îngrozitoare! În jurul prânzului, mai mulți bărbați înarmați rămași neidentificați au intrat pe ușa bisericii, apoi au deschis focul asupra oamenilor. Nu a contat că erau bărbați, femei, copii, cu toții au căzut secerați de gloanțe, se arată într-un comunicat al guvernatorului regiunii Fada N’Gourma, potrivit antena1.ro.

Aproximativ 10 bărbaţi au executat cu sânge rece credincioşii, printre care pastorul bisericii şi mai mulţi copii, după care au dispărut pe motociclete, conform unei surse de securitate. În comunicat, guvernoratul a precizat că forţele de apărare şi de securitate au fost desfăşurate pentru a acorda ajutor persoanelor rănite în urma masacrului.

14 persoane au fost executate cu sânge rece, printre care și copii care se rugau în biserică

Cu toate eforturile salvatorilor veniți în număr mare, nu s-a mai putut face nimic pentru cele 14 persoane care au murit în urma rănilor suferite.

Atacurile atribuite grupărilor jihadiste împotriva bisericilor creştine şi a clericilor au crescut recent în Burkina Faso, o ţară saheliană săracă din Africa de Vest.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×