Mărturia răvăşitoare a unei supravieţuitoare din Colectiv: “Am pierdut trei ani din viaţă”

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
16/12/2018, 14:38
Mărturia răvăşitoare a unei supravieţuitoare din Colectiv: “Am pierdut trei ani din viaţă” GALERIE FOTO
Mărturia răvăşitoare a unei supravieţuitoare din Colectiv: “Am pierdut trei ani din viaţă”

S-au scurs trei ani de la tragedia #Colectiv, în urma căreia 65 de oameni au murit. Printre cei care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului devastator din clubul bucureștean se numără artişti, fotografi, jurnalişti, olimpici şi studenţi. Pentru supraviețuitorii infernului din Colectiv au urmat luni de chin petrecute prin spitale din noaptea de 30 noiembrie 2015. Recent, Adina Apostol, una dintre victimele dramei fără margini din România, a făcut publice mărturii răvășitoare.

“Amintirile din acea seară sunt vii, e ca și cum s-ar fi întâmplat totul ieri, nu se pot uita lucrurile astea. (…). Aveam nevoie de jumătate de oră sau mai mult să-mi fac curaj să mă dau jos din pat, mâna arsă durea foarte tare. Prinsesem frică să o mișc. Nu puteam face duș, pentru că durea cumplit, era ca și cum te-ai arde din nou”, a declarat Adina Apostol, potrivit libertatea.ro.

Mărturia răvăşitoare a unei supravieţuitoare din Colectiv: “Am pierdut trei ani din viaţă”

În vârstă de 29 de ani, Adina Apostol s-a întors de curând la serviciu, după ce în ultimii trei ani ea a luptat pentru supraviețuire și s-a bătut cu toate fricile care au încercat-o. Tânăra a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale, însă, ea mai trebuie să meargă încă de 4-5 ori în Belgia ca fie operată – mâinile sale au fost cele mai afectate de flăcările infernului din Colectiv.

“Am pierdut trei ani din viață făcând operații și recuperare. Și anii ăștia nu-i mai aduce nimeni înapoi. Sunt recunoscătoare că trăiesc, că îmi pot face părinții fericiți. Și că pot petrece timp de calitate cu familia și cu pisoii mei”, a mai mărturisit supraviețuitoarea din clubul Colectiv.

În cadrul interviului, Adina Apostol a dezvăluit că abia în urmă cu o lună a decis să meargă la psiholog. Ea a subliniat că, deși, aparent lucrurile păreau ok, în realitate, sunt unele care nu se văd la suprafață.

Adina Apostol, una dintre supraviețuitoarele din Colectiv. Sursa foto: libertatea.ro

Colectiv, cel mai mare dezastru din istoria post-decembristă a României

Incendiul din Colectiv, un club din București, a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015. Acesta se află în incinta unui local situat în Sectorul 4 din București într-o fostă hală a fabricii Pionierul. Incendiul s-a declanșat în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansării unui nou album, numit “Mantras of War”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×