Marius Moga, în juriul Chefi la cuțite. Gina Pistol: „M-am gândit să vă lovesc sub centură”

Dan Suta   
în Stiri mondene
11/11/2019, 12:30
Marius Moga, în juriul Chefi la cuțite. Gina Pistol: „M-am gândit să vă lovesc sub centură”
Marius Moga va fi în juriul Chefi la cuțite. Sursa foto: TV Mania

Marius Moga va ajunge diseară în juriul Chefi la cuțite. Ediția care va fi difuzată azi, 11 noiembrie, începând cu ora 20:00 la Antena 1 va fi una plină de surprize pentru telespectatori. Echipa De Moga va intra în pâine, iar pretențiile culinare ale acesteia nu vor fi dintre cele mai ușor de atins. Gina Pistol va lansa o provocare celor trei chefi, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu într-o ediție plină de aventură în bucătărie.

Marius Moga, în juriul Chefi la cuțite

Cei 21 de concurenți aleși de chefii de la Antenă vor intra pentru prima oară în bucătărie pentru a da tot ce pot, formând echipele noului sezon culinar. „Urmeazã un sezon grandios şi m-am gândit sã vã lovesc sub centurã cu o temã-capcanã!”, este avertismentul direct al Ginei Pistol, semn că nu va fi o competiție tocmai ușoară.

„Gustã o echipã destul de cunoscutã, care are foarte multe premii, echipa lui Marius Moga!”, a completat Gina Pistol. Chefii nu vor avea foarte multe indicii pentru concurenți, iar presiunea primei bătălii din acest sezon va crește încă din primul minut în care concurenții vor pune mâna pe ingrediente, notează a1.ro.

Chefi la cuțite, unul din cele mai de succes show-uri culinare din România

„Nu-i cunosc foarte bine, însã pe noi ne intereseazã foarte tare câte femei şi câţi bãrbaţi sunt! În felul ãsta pot sã îmi aleg o farfurie care sã meargã punct ochit, punct lovit!”, va mărturisi Florin Dumitrescu în ediția de azi.

Show-ul Chefi la cuțite a ajuns la cel de-al șaptelea sezon și este unul din cele mai urmărite din România. Emisiunea de la Antena 1 este prezentată de Gina Pistol, iar show-ul culinar este la concurență cu Masterchef, un concurs asemănător, difuzat de PRO TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×