Marius Elisei, reacție după ce Oana Roman a anunțat că s-au separat: ”Perfect fără tine”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/12/2019, 19:20
Marius Elisei, reacție după ce Oana Roman a anunțat că s-au separat: ”Perfect fără tine”
Care a fost reacția lui Marius Elisei după ce soția sa a anunțat că se separă. Sursa foto: playtech.ro

Oana Roman a anunţat pe rețelele de socializare separarea de bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 7 ani și cu care are o fetiță, Isabela. Marius Elisei, soțul vedetei nu pare supărat de această decizie și a făcut o postare neașteptată.

Marius Elisei nu este supărat de separarea de soția sa

Oana Roman și-a luat inima în dinți și a făcut un anunț neașteptat. Fiica fostului premier al României Petre Roman a precizat pe rețelele de socializare că relația sa nu mai funcționează de ceva vreme. Vedeta a luat decizia de a se separa de soțul ei, Marius Elisei.

Bărbatul nu pare foarte afectat de această despărțire, dimpotrivă. Marius Elisei a postat pe rețelele de socializare o melodie care spune el, i se potrivește mănușă și chiar i-a mulțumit artistului pentru frumoasele versuri care îl ung pe suflet în această perioadă a vieții sale.

„Mă reprezintă. Este pentru mine compusă. Îţi mulţumesc, Tudor Chirilă”, a scris Marius Elisei, scrie VIVA! Este vorba de piesa trupei Vama intitulată ”Perfect fără tine”. Postarea a fost făcută înainte ca Oana Roman să mărturisească că au luat decizia, de comun acord, de a se separa.

Oana Roman a anunțat pe Facebook separarea de Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună aproape 7 ani, iar din iubirea lor a luat naștere și o fetiță. Isabela este o scumpete în vârstă de aproximativ 6 anișori. Vedeta a ținut să precizeze că nu a divorțat și nu știe dacă separarea este definitivă sau mai sunt șanse de împăcare.

Totodată, soția lui Marius Elisei a declarat că cel mai imprortant lucru de acum înainte va fi creșterea fiicei sale. În educația micuței se va implica și Marius Elisei ”din toate punctele de vedere”.

„Sunt un om asumat , sincer si transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfecta asa cum se face pe rețelele sociale . Am o datorie fata de publicul meu pe care nu l am mintit niciodată.

Prefer să aflați de la mine decat din zvonuri sau speculații

In aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată , dar am avut si momente foarte grele in care amândoi ne am luptat cu boala , cu lipsurile , cu grijile!

Aceste încercări si au pus amprenta asupra noastră si desi am incercat si luptat pentru familia mea, am ajuns in punctul in care între noi lucrurile nu mai functioneaza ca si cuplu.

Am decis de comun acord să ne separăm! Nu stiu daca pentru totdeauna , asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o creste frumos pe Isabela ! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere”, aceasta este o parte din postarea vedetei de pe contul de Facebook

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×