Marius Budăi acuză PNL și USR că au aruncat țara în haos. Avertisment pentru pensionari

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
10/10/2019, 16:46
Marius Budăi acuză PNL și USR că au aruncat țara în haos. Avertisment pentru pensionari
Marius Budăi spune că plata pensiilor e în pericol. Sursa foto: a1.ro

Ministrul Muncii, Marius Budăi, acuză partidele din opoziție, PNL și USR că au aruncat România în haos. Acesta spune că plata pensiilor este pusă în pericol în acest moment. Budăi spune că orice instabilitate politică creează probleme din punct de vedere economic și că investitorii străini vor fi speriați de criza în care se află țara noastră în acest moment.

Marius Budăi susține că Opoziția aruncă țara în haos

De altfel, din zona PSD au început să se înmulțească discursurile privitoare la modelul de guvernare pe care îl pregătește Opoziția, și anume unul bazat pe austeritate. Și premierul demis al României, Viorica Dăncilă, a început să arate azi sperietoarea cu privire la plata pensiilor și salariilor înainte de aflarea votului moțiunii.

„Liderul PNL anunţă că se vrea premier. Cel al USR că vrea alegeri anticipate. Aceştia sunt cei care au aruncat ţara în haos. Nu au nicio soluţie pentru români şi România. O ţară neguvernată va duce la explozia cursului de schimb leu-euro, la instabilitate economică, la creşterea preţurilor, va speria investitorii şi deopotrivă pensionarii şi salariaţii. Aceasta este opoziţia. Nu dă doi bani pe români şi România, ci vede doar propriile interese electorale”, a declarat Marius Budăi, conform digi24.ro.

marius budăi
Budăi acuză Opoziția că a aruncat țara în haos. Sursa foto: b1.ro

Iohannis: „Astăzi a câștigat România”

„Astăzi a câștigat România. Votul românilor dat pe 26 mai a fost, iată, întru totul și pe deplin respectat. Căderea guvernului PSD este rezultatul firesc. Succesul moțiunii confirmă un proces care a început cu ceva vreme în urmă, odată cu votul de la referendum și europarlamentare. Felicit Partidul Național Liberal pentru inițiativa acestei moțiuni și pentru efortul parlamentarilor de a găsi susținere și sprijin”, a declarat Klaus Iohannis azi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×