Mario Iorgulescu, teroarea asistentelor în spital! Unchiul victimei: „Era în sevraj în România și agresiv cu medicii și asistentele”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 08:42
Mario Iorgulescu, teroarea asistentelor în spital! Unchiul victimei: „Era în sevraj în România și agresiv cu medicii și asistentele” GALERIE FOTO
Mario Iorgulescu a fost transferat la o clinică din Italia. Sursa foto - facebook

Apar noi informații în legătură cu Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF care a accidentat mortal un tânăr în urmă cu doar câteva săptămâni. Conform unchiului victimei acesta reprezenta o adevărată teroare pentru asistentele din spital! Vali Guțu a declarat la Radio Sport 1 că lucrurile n-au stat deloc așa cum au transmis reprezentanții familiei Iorgulescu. Acesta spune că Mario și-a revenit repede după accident, dar că a intrat în sevraj.

Mario Iorgulescu, teroarea asistentelor în spital!

„După ce Mario a fost ascuns în Italia, întâmplător, după un accident în trafic, am cunoscut o doamnă care este asistentă la spitalul Elias. Nu știa cine sunt. Mi-a spus că face școala de șoferi, dar îi este teamă să conducă în București mai ales după accidentul provocat de Mario. Se gândea că ar putea și ea cădea victimă unui accident auto, cum a fost ăsta cu Mario. 

Știți ce mi-a spus asistenta, fără să știe că sunt unchiul? Că înainte ca Mario să fie scos din țară, el era deja scos de la aparate, și că asistentele nu se mai înțelegeau cu el! (…) Mario e scos de mult timp de la aparate, asta știm sigur, și ne revoltă informațiile care apar, că abia în Italia s-ar fi întâmplat asta.  Era violent, agresiv, din cauza faptului că intrase în sevraj din lipsa drogurilor.

Mario Iorgulescu, teroarea asistentelor în spital! Mario Iorgulescu
Mario Iorgulescu a accidentat mortal un bărbat care staționa cu mașina la stop. Sursa foto – facebook

Mario Iorgulescu, în sevraj

Era păzit non-stop de o firmă angajată, nu mai intra nimeni acolo, decât însoțit de asistente. Aveam încredere că va plăti, dar, după ce a ieșit din țară, nu mai sunt sigur de dreptate. Este ridicol ce a spus procurorul general Licu, că nu are cum să scape, că și dacă a fugit, doar face condiție fizică, iar justiția o să îl prindă în cele din urmă”, a povestit unchiul victimei.

Vali Guțu, unchiul tânărului care și-a pierdut viața în urma accidentului provocat de Mario Iorgulescu, nici nu vrea să audă de propunerea lui Dumitru Dragomir. Fostul șef al LPF a spus că Gino Iorgulescu trebuie să le dea câte 500 de mii de euro copiilor rămași fără părinte. „(…)Am văzut că Dragomir avansează sume. Nu exista sume cu care să cumperi viața unui om. Sa înceteze cu speculațiile! Țin să fac o precizare. Nimeni din familia noastră nu a cerut vreun ban familiei Iorgulescu. Am primit un singur telefon de la fratele lui Gino, Vicențiu, care ne-a întrebat dacă se poate implica la înmormântare și altele, dar a fost refuzat categoric. Tot ce a apărut legat de bani e fals! Durerea este imensă, nu o poate cumpăra nimeni cu bani. Știm că atunci când faci crimă cu premeditare trebuie să plătești! Este crimă cu premeditare pentru că era beat și drogat la volan!”, a mai declarat unchiul victimei.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×