Mario Iorgulescu nu se mai află în Italia! A ajuns în Elveția, la aceeași vilă în care a stat pe timpul studenției

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
12/02/2020, 21:10
Mario Iorgulescu nu se mai află în Italia! A ajuns în Elveția, la aceeași vilă în care a stat pe timpul studenției
Mario Iorgulescu sfidează justiția din România. Se ascunde în Elveția, unde a locuit și pe timpul studenției. Sursa foto: Facebook

În ciuda faptului că medicii îi dădeau foarte puține șanse de supraviețuire în urma accidentului provocat anul trecu, Mario Iorgulescu și-a revenit miraculos și, mai mult de cât atât, nu se mai află la clinica din Italia în care a urmat o bună parte din tratamentul de după recuperare. Potrivit informațiilor transmise de România TV, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, ar fi ajuns în Elveția, la vila în care a locuit și în anii de studenție.

Mario Iorgulescu este în Elveția. Se ascunde în casa unde a locuit când era student

De altfel, Geneva este o destinație foarte dragă lui Mario, având în vedere că aici a absolvit nu doar facultatea, ci și liceul, iar vila luxoasă pusă la dispoziție de familie i-a servit drept gazdă primitoare în tot acest timp.

Astfel, nu este de mirare că tânărul de 24 de ani alege să se refugieze în Elveția, departe de o eventuală pedeapsă cu închisoarea pe care ar fi nevoit să o suporte în țara noastră.

Chiar dacă nu este căutat în mod oficial prin Interpol, fiul lui Gino Iorgulescu și-a luat toate măsurile de precauție pentru a fi sigur că nu va da socoteală, cel puțin deocamdată, pentru infracțiunile pe care le-a comis. Vorbim aici despre ucidere din culpă, conducere sub influența substanțelor interzise și alte câteva astfel de delicte grave ce fac obiectul unui dosar penal.

Logodnica lui Dani Vicol, mesaj dur pentru Mario Iorgulescu: „Ar fi o pedeapsă prea mică să moară”

Chiar dacă au trecut câteva luni bune de la accidentul care i-a răpit logodnicul, Patricia Esmeralda, văduva lui Dani Vicol, tânărul ucis de Mario Iorgulescu, nu îl poate ierta pe fiul președintelui LPF pentru fapta sa. De altfel, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, femeia susține că moartea ar fi „o pedeapsă prea mică” pentru bărbatul care i-a lăsat copilașul fără tată.

Sinceră să fiu, ar fi o pedeapsă prea mică să moară… A murit şi gata, nu mai ştii nimic. Îmi doresc să stea să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani.

Când o avea copilul meu 24 de ani, să vină şi să se târască în faţa lui, asta îmi doresc. Vreau să plătească, să simtă zi de zi ce simt eu. Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el. Probabil, de aia nici n-a murit, Dumnezeu nu avea nevoie de un criminal.

Dacă l-aş vedea pe Mario Iorgulescu acum? Cred că ar trebui să mă controlez să nu sar la gâtul lui…I-aş pune copilul ăsta în faţa lui şi l-aş întreba cum i se pare că copilul ăsta a rămas fără tată de la patru luni din cauza lui”, a mai spus femeia.

Preferam să stea Vicol 15 ani în puşcărie…Vreau să se întâmple în aşa fel încât să fie foarte chinuit, să sufere foarte mult cum o să sufăr şi eu de acum încolo, toată viaţa. Trebuie să se întoarcă în România, să dea piept cu dezastrul pe care l-a lăsat în urmă”, a declarat Patricia pentru  wowbiz.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×