Mario Iorgulescu s-ar fi externat din clinica din Milano. Jurnaliștii români l-au căutat, dar nu l-au găsit

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 14:43
Mario Iorgulescu s-ar fi externat din clinica din Milano. Jurnaliștii români l-au căutat, dar nu l-au găsit
Mario Iorgulescu a fost externat în secret de la clinica din Milano *foto: facebook

Misterul privind locul în care se află Mario, fiul președintelui LPF Gino Iorgulescu, este unul care se adâncește pe zi ce trece. Iorgulescu jr. ar trebui să se afle, în mod normal, la o clinică de recuperare din Milano, unde se află în urma accidentului pe care l-a comis pe 8 septembrie.

Cu toate acestea jurnaliștii de la wowbiz au mers să vorbească cu Mario Iorgulescu și să vadă cum se recuperează. Surpriză însă: când au ajuns la Milano, fiul președintelui LPF a fost de negăsit.

Mario Iorgulescu ar fi plecat din clinica medicală de la Milano

Mario Iorgulescu este pus acuzare de procurori în urma accidentului rutier în care un bărbat în vârstă de 24 de ani și-a pierdut viața. În urmă cu două luni, Iorgulescu Jr. a fost transferat la Clinica San Raffaele din Milano, în ciuda opoziției medicilor de la Spitalul Elias.

Jurnaliștii de la Wowbiz au vrut să vadă care este starea de sănătate a lui Mario. Cu toate acestea, tânărul a fost de negăsit pentru că se pare că ar fi fost externat în mare secret de la San Raffaele.

Mario Iorgulescu, trimis în judecată de familia victimei sale

În urmă cu puțin timp, familia lui Dani Vicol, tânărul pe care Iorgulescu l-a omorât în accidentul de mașină din luna septembrie, a decis să depună o plângere penala împotriva fiului șefului de la LPF.

„Îmi doresc să stea să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani. Când o avea copilul meu 24 de ani să vină și să se târască în fața lui, asta îmi doresc. Vreau să plătească, să simtă zi de zi ce simt eu. Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el”, a spus Patricia, logodnica lui Vicol.

Clinica San Raffaele este una dintre cele mai bune din Italia și este renumită pentru condițiile pe care le oferă, pentru servicii, dar și pentru numele bogaților care s-au tratat aici. Unul dintre ei este Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei, care a fost supus unei operații din cauza unei insuficiente cardiace în urmă cu trei ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×