Familia lui Mario Iorgulescu ar fi încercat transferul acestuia în străinătate, dar fără succes – UPDATE

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/09/2019, 12:50
Familia lui Mario Iorgulescu ar fi încercat transferul acestuia în străinătate, dar fără succes – UPDATE GALERIE FOTO
Mario Iorgulescu ar fi fost transferat la o clinică din Italia. sursa foto: romanialibera.ro

Mario Iorgulescu, care se află în stare gravă, după ce a provocat un accident rutier soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani, ar urma să fie transferat de familia sa la o clinică privată din Italia, potrivit unor surse citate de wowbiz.ro, unde medicii vor face tot posibilul ca fiul lui Gino Iorgulescu să se recupereze.

UPDATE, ora 12.30: Potrivit România TV, transferul lui Mario Iorgulescu la o clinică din Italia nu a avut încă loc. S-a încercat transferarea sa, însă au apărut complicații, deoarece echipa de medici italieni nu avea un anestezist. În acest moment, familia Iorgulescu caută un medic anestezist care să-l asiste pe Mario Iorgulescu în drumul spre Italia. Starea de sănătate a tânărului este una gravă în continuare! Pe de altă parte, surse citate de Mediafax susțin că transferul nu a mai avut loc, din pricina unei defecțiuni tehnice a aeronavei.


Mario Iorgulescu ar fi fost transferat la o clinică din Italia

Familia Iorgulescu nu s-a uitat deloc la bani și a făcut toate demersurile pentru ca Mario să ajungă la una dintre cele mai mari clinici din Italia, în disperarea de a-i salva viața. Prietenii lui Mario Iorgulescu au declarat pentru sursa citată mai sus că acesta va fi preluat de o echipă de medici italieni sosită special în România pentru a-l prelua și a-l duce în siguranță la clinica particulară.

Mario Iorgulescu a ajuns la Spitalul de Urgență Elias din Capitală, în noaptea de 8 septembrie, imediat după accidentul care a avut loc pe șoseaua Chitila. medicii au fost rezervați în ceea ce privește șansele lui de supraviețuire., deoarece rănile au fost severe.

Mario Iorgulescu ar fi fost transferat la o clinică din Italia
Mario Iorgulescu ar fi fost transferat la o clinică din Italia. Sursa foto: ciao.ro

Mario Iorgulescu a ucis un tânăr de 24 de ani

”Referitor la starea de sănătate a pacientului Mario lorgulescu, internat în spitalul Elias, facem următoarele precizări: contuzia pulmonară are o evoluție lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori și scăderea consecutivă a necesarului de asistare ventilatorie.

Leziunile peretelui toracic sunt încă în perioada de consolidare, necesitând repaus și analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezecțiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică persistă”, au arătat reprezentanții Spitalului Elias.

Mario Iorgulescu a provocat un accident teribil, după ce a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Potrivit informațiilor apărute în presă, acul kilometrajului s-ar fi oprit la 240 de km/h, iar fiul lui Gino Iorgulescu era aproape de comă alcoolică în momentul producerii accidentului. Mai mult, pe lângă alcoolemia de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare, medicii au găsit în sângele lui Mario Iorgulescu și urme de cocaină.

În mașina cealaltă, care circula regulamentar, se afla Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, care nu a avut nicio șansă de supraviețuire. A murit pe loc și a fost deja înmormântat, în țipetele de durere a părinților săi, dar și a soției, care a rămas singură cu doi copii mici.

Conform RomâniaTV, un membru al famileii lui Dany Vicol ar fi mers la Spitalul Elias, în urmă cu câteva zile, pentru a-i cere lui Gino Iorgulescu daune morale în valoare de trei milioane de euro, câte un milion pentru fiecare dintre cei doi copii și un milion de euro pentru familia lui.

”Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun”, a declarat familia Iorgulescu după teribilul accident.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×