Mario Fresh, eliminat de la Exatlon! Ce spun Faimoșii despre ”ginerele” Andreei Esca

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/03/2019, 08:35
Mario Fresh, eliminat de la Exatlon! Ce spun Faimoșii despre ”ginerele” Andreei Esca GALERIE FOTO
Mario Fresh, eliminat de la Exatlon! Ce spun Faimoșii despre ”ginerele” Andreei Esca

Mario Fresh a fost eliminat de curând din cadrul competiției Exatlon, emisiune difuzată pe Kanal D. Artistul și-a luat zborul din Republica Dominicană și a ajuns de ceva timp deja în România. După acest moment, Faimoșii au făcut o mică ședință și au comentat plecarea tânărului.

După ce Mario Fresh a fost eliminat de la Exatlon, Faimoșii au comentat plecarea artistului

Despre plecare, Cătălina Șeicaru a spus: ”Îmi pare rău că a plecat Mario, că nu mai suntem 10. Mario a rezistat destul de mult, nu a plecat devreme”, iar Constin Gheorghe a adăugat: ”A rămas cine e mai bun. Am discutat asta și cu Mario, știa că tu (n.r. Giubi) ești mai bun. Dacă el câștiga duelul, era o surpriză! Tu, Giubi, ești mult mai bun, ne vei fi de ajutor pe viitor!”.

În schimb, Războinii, neștiind cine a fost eliminat în urma duelului, se gândeau că ar fi bine ca Mario să nu părăsească competiția, ci Costin. „Ce bine ar fi să nu plece Mario! Parcă vezi că nu mai e Costin! Că tot zicea el că vrea să plece. Depinde cât de mult și-a dorit Mario să rămână în competiție. Ar fi avut șanse bune dacă dorea să rămână în competiție. El prindea repede finalul”, au comentat Războinicii, la focul de tabără de lângă baracă.

Mario Fresh, eliminat de la Exatlon! Ce spun Faimoșii despre ”ginerele” Andreei Esca
După acest moment, Faimoșii au făscut o mică ședință și au comentat plecarea tânărului

”Psihic mai aveam nevoie de câteva luni de pregătire”

Imediat cum s-a întors acasă, Mario Fresh a fost invitat în emisiunea Fan Arena, pentru a discuta despre cele întâmplate în Dominicană, dar mai ales despre duelul în urma căruia a fost nevoit să se întoarcă în România. „Psihic mai aveam nevoie de cateva luni de pregatire, sincer, ca sa fiu ok macar primele 4 saptamani pe care le-am petrecut acolo, pentru ca pot sa spun ca da, primele doua saptamani eram ok.

Dupa primele doua saptamani tin mainte ca intrasem in depresie si singurul care putea sa ma inteleaga, pentru ca eram cu el in camera, era Costin. Si am pierdut nopti intregi. Tin minte ca mi se inchideau ochii si nu puteam sa dorm, aveam foarte multe sentimente de tristete”, a spus artistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×