Mario Fresh, declarație de dragoste pentru Alexia, fiica Andreei Esca, în direct la Exatlon

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/02/2019, 11:30
Mario Fresh, declarație de dragoste pentru Alexia, fiica Andreei Esca, în direct la Exatlon GALERIE FOTO
Mario Fresh a facut o declaratie de dragoste pentru Alexia, iar iubita sa i-a raspuns imediat

Mario Fresh i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale Alexia Eram, îl ultima ediție Exatlon difuzată de Kanal D! În timpul jocul din seara trecută, prezentatorul Cosmin Cernat i-a intrebat pe concurentți Exatlon România la cine se gândesc în această săptămână specială. Mario Fresh nu a ezitat să îi facă o declarație frumoasă de dragoste iubitei sale, Alexia Eram. Toți concurenții au rămas frumos surprinși de declarația tânărului concurent pentru fiica Andreei Esca, prezentatoarea știrilor de la Pro TV.

”Nu am cum, iti dai seama! Gandurile mele se duc la iubita mea, la Alexia. Care este in Londra, probabil se uita la mine acum. Cu aceasta ocazie as vrea sa ii transmit ca o iubesc foarte mult si ca imi pare rau ca anul acesta nu sunt langa ea, intr-o zi atat de speciala, mai ales pentru ea. Ce pot sa zic, nu stiu, m-am emotionat. Te iubesc, Alexia! Mult rau! Mult! Mult! Te iubesc cel mai mult! Te iubesc Alexia mult!”, a spus Mario Fresh.

Alexia Eram a răsouns imediat declarației de dragoste venită de la iubitul ei, Mario Fresh

Alexia Eram i-a răspuns imediat iubitului ei. Alexia a postat pe o rețea de socializare video-ul cu Mario, alături de textul: ”Te iubesc la nebunia infinitului”.

Mario Fresh declaratie de dragoste pentru Alexia
Mario Fresh si-a impresionat iubita cu o declaratie de dragoste de la Exatlon

Cei doi sunt împreună de ceva vreme și se gândesc deja la căsătorie. Părinții lui Mario Fresh s-au cunoscut la vârsta de 15-16 ani, iar la vârsta de 20 de ani s-au căsătorit. Artistul vrea să le calce pe urmă acestora, iar Alexia Eram își dorește o poveste de dragoste la fel ca a lor. „E am luat stilul de la mama şi tata, încerc să iau ce e mai bun de la ei, se cunosc de la 15 ani, de la 16 ani au o relaţie, la 20 s-au căsătorit”, a  spus Mario. „Mi-aş dori să fie exact aceeaşi poveste şi la noi”, a adăugat fiica Andreei Esca.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×