Marinela Chelaru, probleme grave de sănătate: ”Voi muri, mă duc la Dumnezeu!”

Marinela Chelaru, unul dintre colosalii teatrului românesc, are probleme grave de sănătate! Actrița chiar a afirmat că va muri și se va duce la Dumnezeu. Cu toate că este o mare doamnă în sfera artei, recunoscută și pentru spiritul ei jovial și electrizant, trăiește de mulți ani din vânzarea tablurilor ei. În cadrul unui show de televiziune, a povestit pe larg ce i s-a întâmplat, din ce trăiește, cum este viața ei și, mai ales, cum se simte după infarctul suferit și intervenția avută. Acum, după o vreme de la operație, a afirmat că se simte mai rău decât înainte. „Acum mă simt mai rău decât după operație am făcut infarct și am făcut operațe pentru că acum mă uitam de sus de la voi. Am tensiune mare, îi spuneam și doctoriței, îmi zicea că sunt atacuri de panică, eu nu sunt plângăcioasă. Și mie mi se pare aiurea să am puseuri de tensiune, iau medicamente. Mi-a fost un rău de moarte, nu știu cum e când mori”, a spus marea actriță de comedie.

Tablu pictat de Marinela Chelaru

Marinela Chelaru, dezvăluie problemele sale grave de sănătate

La finele mesajului său, a declarat că situația ei  de sănătate nu este deloc una bună, ba chiar se gândește la un posibil final al vieții. ” E groasă, asta e, mă duc și aia e. Voi muri, voi muri, mă duc la Dumnezeu”, a încheiat Marinela Chelaru.

Totodată, aceasta a dezvăluit că acum are amplasat un aparat în dreptul inimii, pentru a-i monitoriza în fiecare secundă de acum încolo organul vital. ”Mă monitorizează și îmi trimit rezultatele. Doctorița mi-a spus să mă duc la psihiatru, acum mă face și nebună. Am fost cuminte, am luat toate pastilele”, a mai spus actrița.

După această perioadă în care aceasta s-a simțit rău, acum probabil că starea ei s-a accentuat din cauza activitații ei profesionale, care nu mai este deloc ca înainte. ” Simt că se apropie pensia. Nu am momentan spectacole, m-aș duce să muncesc, dar nu am unde. Nu am solicitări deloc!”, a povestit pentru Click!