Marina Voica a împlinit 83 de ani! Fuego, mesaj emoționant: “Este o legendă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/09/2019, 14:07
Marina Voica a împlinit 83 de ani! Fuego, mesaj emoționant: “Este o legendă
Marina Voica a primit un mesaj emoționant din partea lui Fuego. Sursa foto: libertatea.ro

Marina Voica, una dintre cele mai îndrăgite voci ale muzicii ușoare românești a împlinit recent venerabila vârstă de 83 de ani, prilej cu care atât prietenii cât și fanii din întreaga țară au copleșit-o cu mesaje. Stabilită de ani buni la Breaza, în județul Prahova, artista se află la mare, unde continuă să încânte publicul de la malul Mării Negre cu șlagărele sale care au făcut istorie.

Ce cadou superb a primit Marina Voica de ziua ei

În plus, cunoscuta interpretă a fost asaltată cu daruri din partea celor dragi, printre care se numără și pictorul Rareș Kerekeș, care i-a dăruit un superb tablou cu flori, realizat special pentru ea. Vizibil emoționată, Marina Voica a ținut să le arate tuturor opera pe care a primit-o în dar.

Între un loc fermecat, în grădina unde cresc gutui la Vila Delfinului cu gazda primitoare Constantin Jianu și cu un vecin fermecător, pictorul de un mare talent Rareș Kerekeş mi-a făcut cadou un tablou de ziua mea de naștere. A primit din partea mea un pupic”, a scris solista de muzică ușoară pe contul personal de Facebook.

La cei 83 de ani ai săi, Marina Voica a rămas la fel de frumoasă și cochetă ca în tinerețe. Sursa foto: click.ro
La cei 83 de ani ai săi, Marina Voica a rămas la fel de frumoasă și cochetă ca în tinerețe. Sursa foto: click.ro

Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Fuego

Unul dintre cele mai emoționante mesaje primite de Marina Voica cu ocazia aniversării a 83 de ani de viață, a venit din partea lui Fuego. Acesta a mărturisit că vocea artistei l-a fascinat încă din copilărie și este absolut onorat că între timp cei doi au devenit buni prieteni.

De ani de zile, dimineaţa, pe 3 septembrie, o sun pe cea care mi-a fascinat copilăria. E ziua ei şi, la fel ca un adolescent, se bucură când îmi aude glasul prin care îi urez cu toată dragostea, respectul şi aprecierea din partea mea, ani mulţi şi sănătoşi. Azi e ziua Marinei Voica, un adevărat fenomen al artei româneşti, cu o energie aparte, cu un exotism permanent, timbru unic, repertoriu de colecţie şi o frumoasă nebunie artistică pe care şi-a păstrat-o până azi şi pe care ne-a insuflat-o prin sfaturi utile şi nouă, celor care i-am devenit discipoli. Sunt onorat de prietenia ei şi sunt fericit că are în continuare putere pentru a răsturna munţii. Marina Voica este o legendă, o divă veritabilă şi-un om cu suflet mare, bun, altruist şi darnic. Să ne trăieşti, draga mea Marina!, a scris Paul Surugiu pe rețelele de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×