Mariana de la Puterea Dragostei îi dă târcoale lui Iancu Sterp. Jador, uitat de concurentă, deocamdată

Dan Suta   
în Reality show
17/10/2019, 15:30
Mariana de la Puterea Dragostei îi dă târcoale lui Iancu Sterp. Jador, uitat de concurentă, deocamdată
Mariana de la Puterea Dragostei vrea o relație cu Iancu Sterp? Sursa foto: kanald.ro

Mariana de la Puterea Dragostei pare că a pus ochii pe Iancu Sterp, fratele ceva mai celebrului Culiță Sterp. Acesta a reintrat în casa reality-show-ului prezentat de Andreea Mantea, iar Mariana l-ar putea lăsa pe Jador cu buza umflată.

Mariana de la Puterea Dragostei, tot mai apropiată de fratele lui Culiță Sterp

Mariana era până acum topită după Jador, cel cu care a făcut și o nuntă fictivă în casa Puterea Dragostei. Femeia a plâns pentru concurentul din show-ul matrimonial de la Kanal D, căruia i-a jurat iubire și credință veșnică, dar apoi s-a sucit până a apărut Iancu Sterp în calea ei. Cele mai recente postări ale Marianei de pe Instagram, precum și glumițele pe care le face în emisiune îi face pe fanii basarabencei să creadă că relația cu Jador nu mai are viitor.

Omul pentru care și-a schimbat și numele pe rețelele de socializare (și-a făcut un cont cu numele Mariana Dumitrache, numele de familie al lui Jador) asistă mirat la schimbările comportamentale ale tinerei și s-ar putea să fie părăsit pentru Iancu. De fapt, nu vorbim neapărat despre părăsire căci Jador nu i-a răspuns niciodată Marianei.

mariana puterea dragostei
Aceasta e imaginea pe care a postat Mariana la Instastory, unde apare în spatele lui Iancu Sterp. De la această poză au început speculațiile. Sursa foto: Instagram

Jador: „Nu mai post să o consolez. Mi-e frică să nu interpreteze greșit”

Concurentul a încercat să o evite cât de mult a putut pe Mariana și a liniștit-o de multe ori când aceasta plângea pentru că cerșea iubirea lui. A plâns Mariana aici. E îndrăgosită. E sora mea, nu știu ce să fac. I-am explicat, sper că a înțeles. (…) Doamne, ce o să mă fac eu cu Mariana? Acum, când plânge, nici nu mai pot să o consolez că mi-e frică să nu interpreteze greșit, i-a spus Jador unei alte concurente, scrie wowbiz.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×