Marian Godină, blocat de Grigore Leșe pe Facebook! Ce i-a transmis polițistul artistului

Victor Anghel   
în Stiri mondene
12/12/2018, 13:48
Marian Godină, blocat de Grigore Leșe pe Facebook! Ce i-a transmis polițistul artistului GALERIE FOTO
Marian Godină, blocat de Grigore Leșe pe Facebook! Ce i-a transmis polițistul artistului

“Izbucnește un război între Marian Godină și Grigore Leșe?”– asta e întrebarea pe care și-au adresat-o fanii celor doi, după ce au aflat că artistul l-a blocat pe Facebook pe celebrul polițist din Brașov. Totul a pornit de la o postare acidă făcută de cântăreț, după ce a susținut un spectacol în Târgu Lăpuș. El a întrerupt concertul, furios că o fană a intrat în sală după ce și-a început prestația.

Grigore Leșe și-a arătat nemulțumirea față de acest episod trăit în localitatea lui natală, Târgu Lăpuş, și pe o rețea de socializare, unde și-a așternut câteva gânduri. La postare i-a lăsat un comentariu și Marian Godină, însă, cuvintele acestuia l-au enervat enorm.

“Îmi doresc ca acest episod să însemne o mai atentă aplecare a organizatorilor şi a noastră, a tuturor, asupra a ceea ce înseamnă respectul faţă de un act cultural în desfăşurare. Mulțumesc pentru mesajele tuturor celor care mi-au iertat și tonul, și ieșirea nefiresc de tensionată, pe care o regret, dar care au înțeles exact de ce ele au existat. Nimeni nu a părăsit scena, concertul a continuat” este o parte din mesajul publicat de Leșe pe contul de Facebook.

Marian Godină, blocat de Grigore Leșe pe Facebook după ce i-a lăsat un comentariu simplu

În vârstă de 64 de ani, Grigore Leșe a fost deranjat de un comentariu simplu lăsat de Marian Godină. Carismaticul polițist i-a lăsat la postarea artistului mesajului: “Dumnezeu iubește lemnul și spațiile mici”. Ceva l-a supărat atât de tare pe celebrul cântăreț, încât nu doar că a șters cuvintele scrise pe Facebook de omul legii, ci l-a și blocat pe cunoscuta rețea de socializare.

Marian Godină a împărtășit public experiența trăită după ce i-a lăsat un comentariu

“După ieșirea nervoasă, dl Grigore Leșe a postat un mesaj pe pagina dumnealui, în care venea cu ceva explicații. Nu m-am putut abține și i-am lăsat următorul comentariu: «Dumnezeu iubește lemnul și spațiile mici». Mi-a șters comentariul și m-a blocat”, a precizat Marian Godină în mediul online.

Puteți vedea reacția lui Grigore Leșe din timpul concertului din Târgu Lăpuș AICI.

Marian Godină și frumoasa lui soție, dar și câinele familiei

Grigore Leșe a explicat ieșirea nervoasă pe care a avut-o pe scena de la Târgu Lăpuș

“Regret faptul că atitudinea mea a fost interpretată greşit. Contextul în care m-am exprimat a fost unul care mă face să readuc în atenţie o problematică tot mai prezentă în sălile de concert de la noi – conduita pe care trebuie să ne-o asumăm în egală măsură, artişti şi public, atunci când construim un act cultural. Chiar dacă uneori e vorba de ai noştri, cei de acasă. De la punctualitate, până la vestimentaţie şi terminând cu folosirea telefoanelor mobile în timpul unui spectacol. Atât noi, cei din scenă, cât şi publicul. Iertare celor care se aflau acolo şi au respectat toate cele de mai sus. Atunci când intri in scenă, să te dăruieşti publicului, şi mai ales în contextul istoric în care ne aflam, sensibilitatea şi senzitivitatea devin acute. Încărcătura emoţională pe care o presupune pregătirea mea pentru fiecare concert pe care-l susţin, indiferent de locul unde se întâmplă acesta, e enormă. Îmi doresc ca acest episod să însemne o mai atentă aplecare a organizatorilor şi a noastră, a tuturor, asupra a ceea ce înseamnă respectul faţă de un act cultural în desfăşurare”, a spus cântărețul, potrivit Adevărul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×