Mariajul cu Valentina Pelinel nu va fi ultimul pentru Cristi Borcea! Cine spune asta

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
20/10/2018, 14:13
Mariajul cu Valentina Pelinel nu va fi ultimul pentru Cristi Borcea! Cine spune asta GALERIE FOTO
Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea și copilul lor

Mariajul cu Valentina Pelinel nu va fi ultimul pentru Borcea! Specialistul în astrologie, Ioan Burcuț, a vorbit despre viața sentimentală a lui Borcea. Din punctul acestuia de vedere, căsătoria cu Valentina Pelinel nu va fi ultima pentru fostul acționar de la Dinamo. Pe ascurt, expertul i-a făcut o astrogramă lui Cristi Borcea prin care a analizat toate aspectele vieții sale, ulterior observând că fotomodelul Valentina Pelinel nu va fi ultima iubire. ”Din punct de vedere astrologic, configurația și elementele specifice conform datei de naștere-17 ianuarie 1970, Gorj, avem indicii clare despre potențialul acestui nativ, pentru unii o persoană controversată, pentru ceilalți mai puțin.

Astrograma din momentul nașterii configurează și evidențiază în primul rând protecția providențială pe care acesta o are conform aspectelor și pozițiilor dintre planete”, a spus astrologul. Acesta a completat cu faptul că Saturn este factorul care îi asigură sectorul de bani, bunuri, proprietăți lui Borcea. ” Saturn avea să fie factorul declanşator care să aducă de-a lungul vieţii la un moment dat, o karmă care să aibă directă legătură cu banii, tranzacţiile, finanţele, posesiunile, bunurile materiale şi tot ce putea să activeze Universul în acest sector de activitate.

Un strolog a spus ca mariajul cu pelinel nu va fi ultimul pentru borcea
Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea și copilul lor

Astrologul Ioan Burcuț a spus că mariajul cu Pelinel nu va fi ultimul din viața lui Borcea: ”Idilele nu se vor încheia în acest punct”

De asemenea pierderile, la acest capitol şi încercările din partea destinului aveau să îşi pună amprenta, să îi aducă pierderi finainciare şi cum nimic nu este întâmplător, pierderile s-au evidenţiat de-a lungul vieţii vizibil”, a mai spus Ioan Buculeț. Detaliul oferit de expert clarifică faptul că totul i-a fost prevestit fostului acționar. Copiii nu au venit pe nepregătite, mariajele au avut toate un sens și s-au terminat atunci când era timpul.

Se pare că așa îi este scris afaceristului. ”Deşi la prima vedere totul pare bizar şi de neînţeles pentru oamenii de rând şi nu numai, totuşi în planul sentimental, turnurile, evenimentele neobişnuite care îl caracterizează pe Cristi Borcea, sunt elemente care certifică cele 3 mariaje şi cei 7 copii. Anul astrologic în curs evidenţiindu-se din a doua jumătate a lunii octombrie 2017 şi până în prezent în care elementul de procreere era normalitate, iată cum din acest punct de vedere, avea să confere aşteptarea celui de al 8-lea copil”, a mărturisit astrologul. În final, expertul a spus lucrul neașteptat. Pelinel nu va fi ultima dragoste pentru Borcea: ”Idilele şi mariajele nu se vor încheia în acest punct”, a încheiat acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×