Maria Ilioiu, prima concurentă eliminată de la Bravo, ai stil. Ispita aduce acuzații extrem de grave la adresa Kanal D: „E un montaj!” – VIDEO

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
08/02/2020, 13:58
Maria Ilioiu, prima concurentă eliminată de la Bravo, ai stil. Ispita aduce acuzații extrem de grave la adresa Kanal D: „E un montaj!” – VIDEO
Maria Ilioiu, prima concurentă eliminată de la Bravo, ai stil

Maria Ilioiu este prima concurentă eliminată din emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities! Frumoasa roșcată va fi eliminată sâmbătă seara din celebra emisiune, după cum chiar ea a dezvăluit recent, printr-o postare făcută pe Youtube.

Maria Ilioiu, prima concurentă eliminată de la Bravo, ai stil

”Eu m-am înscris în această emisiune pentru ca oamenii să vadă cum sunt eu. Fără teatru, fără nimic. Această emisiune a fost însă montată dinainte ca eu să pășesc acolo.

Această emisiune a fost montată de un alt trust de televiziune, unde am fost ispită. Sunt prieteni de familie și i-au zis ..vezi că vine ispita, fă-o de râs și dă-o afară prima”.

”Kanal D a tăiat toate atacurile care au fost lansate la adresa mea”

Maria Ilioiu a spus că a aflat despre acest plan înainte de a se duce la prima emisiune, imediat după ce a semnat contractul. ”Am fost nevoită să mă duc la emisiune, deși știam că voi fi făcută de râs, dar aveam un contract semnat.

Au vrut să mă scoată cel mai rău om, cel mai conflictual, cel mai nasol, au vrut să mă scoată fix ce este Andreea, și anume mahala!

Oricât au vrut ei să mă scoată mahala, nu au reușit, deoarece eu nu sunt genul ala de persoană. Chiar dacă am fost jignită de colege, eu nu am ridicat tonul, nu am răspuns la înjurături”.

”Fiind provocată în nenumărate rânduri, este normal să răspund la rândul meu. Am răspuns cu câteva ironii foarte inteligente. Cel mai mizerabil în această emisiune este o faptul că este montată”. 

Vedeta spune că multe momente tensionate în care a fost implicată au fost tăiate la montaj, astfel încât ea să fie cea care să pare că a pornit scandalurile. ”Au dat pe post doar când eu le dădeam replica. Când o făceam pe Andreea ciocănitoare, când le făceam hiene, dar au tăiat momentul când ele mă jigneau primele.

”Bravo, ai stil! a decupat toate provocările, toate atacurile la adresa mea și au lăsat doar replicile mele pentru a mă face de râs”, acuză frumoasa roșcată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×