Maria Ghiorghiu, previziune despre un cutremur devastator! ”E puternic, extrem de puternic!”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/02/2019, 17:07
Maria Ghiorghiu, previziune despre un cutremur devastator! ”E puternic, extrem de puternic!” GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu a prevăzut cutremurul din Peru!

Maria Ghiorghiu a prezis în urmă cu doar 4 zile că pământul se va cutremura. Întocmai ca în viziunea sa, un seism s-a produs în Peru, în cursul zilei de 22 februarie. De asemenea, Maria a specificat faptul că acesta va fi semnalat de un papagal. În aceasta dimineata ,ma trezeste un glas care spune asa: „O înnebunit Şaibăr ! Şaibăr ?O înnebunit Şaibăr !

Cutremurul a avut o magnitudine de 7,5 pe scara Richter și s-a produs în cursul zilei de vineri, lovind sudul Ecuatorului. Acesta a afectat o zonă puțin populată, dar, de asemenea și zone din Peru și Columbia. Adâncimea lui a fost de 131 de kilometri, potrivit datelor oficiale de la Institutul Geologic al SUA (USGS)

Maria Ghiorghiu a prevăzut un cutremur devastator!

Maria Ghiorghiu, cunoscută pentru previziunea tragediei din clubul Colectiv, a mai prevăzut un lucru devastator care s- a adeverit la scurt timp după dezvăluire.  „Clipă în care, văd înspre Apus o încăpere nu prea luminată, în mijlocul căreia se află un pat normal de dormit. Dacă am vazut bine, cred că era ți un pled (pătură)de culoare galben pe pat. Brusc, aud un zgomot ca de pasare, un zgomot de parcă s-ar fi speriat de ceva sau de cineva. Văd că acea pasăre, era de fapt un papagal mai mare, un papagal care a început să zboare prin încapere pe deasupra patului și în jurul patului, de parcă ar fi vrut să-și avertizeze stăpânii de ceea ce urma sa aiba loc.

Maria Ghiorghiu a prevăzut un cutremur devastator!
Maria Ghiorghiu a prevăzut un cutremur devastator!

Numai că, stâpănii îl strigau pe nume, pentru că acesta să se astâmpere, îl strigau Şaibăr, dar papagalul era extrem de agitat și de speriat. Dacă ar fi putut, ar fi ieșit prin pereți, atât de speriat era. În doar câteva clipe dragilor, când stăpânii papagalului înca îl mai certau pe acesta ca să se așeze, începe un CUTREMUR extrem de puternic, cum nu am mai văzut niciodata de când scriu eu aici pe Blog, de când trăiesc asemenea Minuni. Patul nu se legăna fraților, patul sarea de la pamant în sus cu o viteză uluitoare. Așa precum fierbe apa în clocot mare, la foc mare, tot la fel sărea patul de la pământ în sus. După aceasta, nu mi s-a mai arătat nimic. Vedeam doar CUTREMURUL extrem de puternic care, ridica patul de la pământ. Prieteni dragi, din păcate, vom auzi de un astfel de Cutremur puternic; extrem de puternic. Unde anume va fi sau când, eu nu știu a vă spune. Nu mi s-a arătat”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×