Maria Ghiorghiu, previziuni despre când va veni marele cutremur în România

în Stiri mondene
20/10/2018, 16:17
Maria Ghiorghiu, previziuni despre când va veni marele cutremur în România
Maria Ghiorghiu, clarvăzătoare cunoscută, a prezis un mare cutremur în România

Maria Ghiorghiu a prezis un seism violent! Clarvăzătoarea a transmis omenirii că ”Vine Cutremurul mare”. Prezicătoarea este cunoscută pentru prevestirile ei din cazul nefericirii de la Colectiv. De această dată însă, vine cu o altă prevestire tragică. De regulă, clarvăzătoare scrie pe blog-ul său toate prezicerile, pentru ca oamenii să afle ce va urma să se întâmple. Astfel că, pe platforma acesteia s-a găsit de curând altă profeție îngrozitoare. Femeia scria, pe data de 17 octombrie 2018, că vom avea parte de o mișcare a plăcii tectonice foarte violentă; mișcare ce va lua cu ea multe vieți și va lăsa multe lacrimi.

Mesajul publicat de clarvăzătoare începe așa: ”17 Octombrie 2018, ora 4:17 dimineața. Astăzi dimineață, deși dormeam, mă trezește un glas care spune ceva tare îngrijorător. Glasul spunea așa: << Vine Cutremurul mare>>. Dar un alt glas mă întreba cu uimire: <>. Iar răspunsul a fost afirmativ: << Vine Cutremurul mare>>. Iar mai înainte cu circa 30 minute de acest MESAJ, vedeam o încăpere la Est, Sud-Est în care se afla un raft înalt din fier, supraetajat era raftul, plin cu dosare şi cărţi, şi văd o persoană care s-a ridicat pe un scaun ca să ia ceva de sus de pe raft, clipă în care începe un cutremur foarte puternic.

Maria Ghiorghiu, previziuni despre marele cutremur în România! ”Vor fi multe pierderi de vieți omenești”

Maria ghiorghiu, previziuni mari cutremur romania
Imagine de la cutremurul din 1977

Rafturile, cât erau ele de pline și de grele, așa supraetajate cum erau, au început a se clătina spre în față”, a început să scrie prezicătoarea. În continuarea, femeia a spus care este soluția ei pentru a evita o astfel de situație: să se roage la Dumnezeu. ”Dragii mei, mă rog la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului, ca acest CUTREMUR mare să nu vină. Şi când zic ca să nu vină, mă gândesc atât la România Duhului Sfânt cât şi la alte ţări din lume”, a mai spus aceasta.

Totodată, femeia a spus că în orice loc s-ar produce seismul, acesta va avea un sfârșit tragic. ”Oriunde s-ar produce un astfel de CUTREMUR mare, vor fi multe pierderi de vieţi omeneşti, vor curge râuri de lacrimi nesfârşite. Sufletul şi inima celor care vor rămâne in urmă, nu vor mai fi niciodată la fel. Nu vor mai putea râde, nu vor mai putea să se bucure, ci vor fi acoperite de lacrimi şi durere nesfârşită”, a încheiat Maria Ghiorghiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×