Maria Ghiorghiu, previziune îngrijorătoare! Ce se întâmplă cu România: „Ne așteaptă vremuri grele”

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/12/2018, 12:59
Maria Ghiorghiu, previziune îngrijorătoare! Ce se întâmplă cu România: „Ne așteaptă vremuri grele” GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune îngrijorătoare

Maria Ghiorghiu, celebra prevăzătoare, a scris un articol pe blogul său în care anunţă că ceva rău se va întâmpla în Muntenia. Aceasta a tras un semnal de alarmă privind lucrurile care s-ar putea produce în sudul ţării noastre.

„Dragii mei, în aceasta dimineaţă, ,trează fiind, văd stând în pat cu ochii închişi, văd la doar câţiva metri înălţime faţă de locul în care stăteam, văd un Cer de noapte, iar pe Cer au apărut Sfinţii Arhangheli şi Voievoizi Mihai şi Gavriil.

Maria Ghiorghiu, previziune îngrijorătoare

După ce i-am privit pe amândoi, au dispărut în clipa următoare, ca în locul lor, să apară Harta României. Numai că, HARTA ROMANIEI nu mai era întreagă. Partea sudică, cu inima Munteniei era lipsă; era o gaură neagră în partea Munteniei; nu mai exista inima Munteniei, de jos în sus.”

Previziunile Mariei Ghiorghiu privind ce se va întâmpla în România
Previziunile Mariei Ghiorghiu privind ce se va întâmpla în România

„Prieteni dragi, ce se va întâmpla concret cu această parte a României sfinte, eu nu ştiu a vă spune. Dar este clar că ne aşteaptă vremuri grele. Să ne rugăm Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului şi Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil, ca să apere România Duhului Sfânt, ca să apere Poporul român ales, ca să primească pe IISUS HRISTOS în cea de-a Doua Sa Venire pe pămant. Aşa să ne ajute Dumnezeu şi Prea Curata Fecioară Maria. Cu dragoste, Maria”, se arată în previziunea Mariei Ghiorghiu.

Aceasta a spus şi că a găsit-o şi pe Elodia: Văd o siluetă care se chinuie ca să agațe de ramurile copacului un sac de nailon de culoare neagră. Sacul era făcut ca un balot, iar în sac părea a fi un cadavru. Lungimea sacului negru, dar și volumul lui, era de statura unui om. Sacul era legat bine cu sfoară groasă de cânepă”, a scris clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×