Maria Ghiorghiu, previziune despre sfârșitul lumii: „Va fi pe terminate”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
18/02/2019, 17:20
Maria Ghiorghiu, previziune despre sfârșitul lumii: „Va fi pe terminate” GALERIE FOTO
Noi previziuni ale Mariei Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu a postat o nouă previziune tulburătoare. Celebra prezicătoare a scris pe blogul său despre un dezastru care urmează să vină şi dă de înţeles că acela va fi sfârşitul lumii.

Maria Ghiorghiu scrie pe blogul său despre ceea ce i se arată în vise. Cel mai recent este cel referitor la  finalul lumii noastre, după ce va avea loc al Treilea Război Mondial. Redăm mesajul postat de prezicătoare: ”Dragii mei, în această dimineață, o lumina albă și strălucitoare mă trezește și, astfel, aud un glas care spune cu tristețe așa:„Bătălia aceea va fi! Lumea va fi pe terminate.” După care glasul nu mai spune nimic.

Maria Ghiorghiu, previziune despre sfârșitul lumii

Bătălia din acest mesaj dragilor, cred că va fi cel de-al Treilea Război Mondial. Dar în clipă următoare am în faţa ochilor închiși pe ÎNSUȘI MÂNTUITORUL nostru drag și scump sufletului nostru, pe Iisus Hristos. Mântuitorul era îmbrăcat cu veșminte albe și chiar și pe cap avea un veșmânt alb pus. Așa cu veșmânt alb pe cap și cu altele îmbrăcat îl vedeam pe IISUS HRISTOS într-o lumină alb-aurie, înconjurat fiind de un albastru -violet al Cerului și de pe obrajii Căruia curgeau râuri de lacrimi de sânge.

Maria Ghiorghiu
Maria Ghiorghiu

Da, MÂNTUITORUL plângea cu lacrimi de sânge pentru noi păcătoșii. Doar câteva secunde și totul a dispărut. Prieteni dragi, să plângem și noi pentru Pătimile MÂNTUITORULUI Hristos și să ne rugăm Domnului și Împăratului Ceresc, ca să ne ierte păcatele și să ne dăruiască sănătate și mântuire sufletului. Să ne rugăm pentru PACEA LUMII întregi, pentru pacea și liniștea noastră sufletească, pentru întărirea în Credință și-n iubire faţă de Aproapele nostru. Cu dragoste, Maria”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×