Maria Ghiorghiu, previziune alarmantă despre România: o boală cruntă ne va lovi

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
17/12/2018, 13:08
Maria Ghiorghiu, previziune alarmantă despre România: o boală cruntă ne va lovi
Maria Ghiorghiu, previziune alarmantă despre România o boală cruntă ne va lovi

Maria Ghiorghiu face previziuni alarmante despre România. Clarvăzătoarea spune că o boală cruntă va lovi poporul român, deoarece o voce a trezit-o din somn și i-a spus acest lucru. Femeia a avut o premoniție înfricoșătoare despre nenorocirea care ar putea urma.

„Clipă în care,vad un barbat in varsta,avea părul alb si părea a fi intr-un cabinet medical. Barbatul era cu spatele la mine si nu-i vedeam chipul. Apoi,aud alt glas care spune:  <<Asta-i Romania ! Vindeca Trecutul !>>”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Maria Ghiorghiu, previziuni de ultimă oră

Maria Ghiorghiu, previziune alarmantă despre România o boală cruntă ne va lovi
Maria Ghiorghiu, previziune alarmantă despre România o boală cruntă ne va lovi

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a avut o premoniție devastatoare despre România. Femeia pune că țara noastră va fi amenințată de o boală/epidemie, care va face ravagii în țară. Nu este prima sa predicție de acest fel. Aceasta a mai spus că vom avea o iarnă grea, cu multă zăpadă și viscol puternic, care ar putea pune viața oamenilor în pericol.

„Dragii mei, în aceasta dimineata m-a trezit un glas tare supărat,care spunea asa: <<PELAGRĂ ! Iata Romania! Asta-i Romania!>>”.

Ce amenință România!?

Maria Ghiorghiu spune că România este amenințată de pelagra, o boală produsă din cauza lipsei alimentației. Aceasta ar duce la răni corporale grave, boli psihice și moarte.

PELÁGRĂ s. f. Boală produsă de lipsa din alimentație a vitaminei PP și caracterizată prin inflamația pielii, tulburări gastrice, nervoase și psihice. Mălaiul mirosea a moarte și pelagră. VINTILĂ, O. 37. Uitați-vă la 11 ninile mele, au început a se jupui. Știți ce înseamnă asta: pelagră!.. Pelagra aduce nebunie și nebunia aduce moarte. STANCU, D. 127. Ce măsuri a luat pentru combaterea paludismului și pelagrei? C. PETRESCU, R. DR. 46.

PELÁGRĂ (< fr. {i}; lat. pellis „piele” + gr. agra „luare”) s. f. Boală cauzată de policarențe nutritive, în special de lipsa vitaminei PP. Se manifestă printr-un eritem cutanat, urmat de descuamare, care apare pe părțile corpului expuse la soare, și prin inflamația mucoaselor bucale și a limbii, tulburări gastrointestinale și neuropsihice (insomnie, cefalee, astenie etc.). P. este frecventă la populațiile subalimentate cronic și care consumă în mod predominant făină de porumb alterată. Se mai numește avitaminoza PP.

Scriam mai de mult un articol,nu mai stiu cand,in care se spunea ca oamenii (era un numar imens la nivel mondial )vor înnebuni.
Iata la ce duce aceasta boala: la rani corporale grave, la boli psihice grave si apoi la moarte”, mai adaugă clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×