Maria Ghiorghiu, o nouă previziune: „Se va surpa pământul într-un cartier de blocuri”

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
16/11/2018, 17:10
Maria Ghiorghiu, o nouă previziune: „Se va surpa pământul într-un cartier de blocuri” GALERIE FOTO
Maria Ghiorghiu a avut o nouă profeţie

Maria Ghiorghiu a oferit o nouă previziune sumbră! De această dată, femeia care ar fi anunţat tragedia de la Colectiv a spus că un cartier de blocuri va ajunge pe fundul unei prăpastii uriaşe. Conform unei postări de pe blogul personal, Maria Ghiorghiu a spus că totul se va întâmpla din cauza alunecărilor de teren şi le cere abonaţilor săi să se roage pentru semenii care vor ajunge să fie afectaţi de acest dezastru natural.

”Dragii mei, în această dimineață, trează fiind, o lumină puternică îmi luminează un cartier de blocuri de locuit, înspre sud. Erau multe blocuri și toate erau construite sub formă de L. Aceste blocuri, dragilor, erau construite exact pe marginea unei prăpăstii imense, ce avea o adâncime de câțiva metri. Se vedea clar, fraților, faptul că blocurile de locuit erau într-un pericol iminent.

Noua previziune a Mariei Ghiorghiu

Prăpastia era mai adâncă decât cea din imaginile de mai jos. Din nefericire, dragilor, vom auzi de o astfel de situație extrem de gravă și îngrjorătoare. Unde anume sau când va avea loc acest dezastru, eu nu cunosc. Să ne rugăm, însă, pentru toți semenii noștri care vor avea de suferit din pricina alunecărilor de teren, ca să fie ocrotiți și păziți de toate necazurile”, a scris ea pe blogul personal.

Aşa spune Maria Ghiorghiu că i s-a arătat dezastrul din cartierul de blocuri. Imagine cu un teren surpat, devenit prăpastie
Aşa spune Maria Ghiorghiu că i s-a arătat dezastrul din cartierul de blocuri

Maria Ghiorghiu a oferit acum o nouă profeţie, după ce a anunţat când va veni marele cutremur, dar şi când va avea loc apocalipsa. Despre nenorocirea de la Colectiv, Ghiorghiu spunea: ”La Colectiv a fost ceva provocat. A fost ceva de dincolo de plafon care a generat o explozie, a căzut plafonul. Am văzut fum dens. Am intrat la Cristi Brancu înainte de a se întâmpla și i-am explicat exact ceea ce am văzut. Nu am văzut cine sunt vinovații, dar a fost ceva premeditat, bine aranjat, nu a fost o întâmplare.”

Maria Ghiorghiu în timpul unui interviu acordat privind previziunile sale
Maria Ghiorghiu în timpul unui interviu acordat privind previziunile sale

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×