Maria Ghiorghiu, în doliu. Fratele său a murit după o lungă şi grea suferinţă

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
03/12/2019, 15:27
Maria Ghiorghiu, în doliu. Fratele său a murit după o lungă şi grea suferinţă
Maria Ghiorghiu, în doliu. Fratele său a murit după o lungă şi grea suferinţă foto: wowbiz.ro

Maria Ghiorghiu este în doliu. Fratele aşa-numitei prezicătoare a murit după o îndelungată luptă cu cancerul. Ea a făcut anunţul pe contul său de socializare.

Fratele Mariei Ghiorghiu a murit

„Lacrimi și Rugăciune pentru sufletul fratelui meu MIHALCEA ION, din comuna Cristești, Județul Iași, mai mic cu 4 ani decât mine, și care a plecat prea devreme la Ceruri! După o lungă și grea suferință (cancer la gât), a plecat dintre noi. DUMNEZEU să te ierte  frate drag și să te odihnească în Împărăţia Sa !

Acum ești alături de Părintii noștri și de ceilalți doi frați ai noștri, MIHAI și COSTICĂ! Odihnește-te în pace suflet drag! Nu te vom uita niciodată!”, este mesajul scris de Maria Ghiorghiu pe pagina sa de Facebook.

Maria Ghiorghiu pentru a doua oară în doliu, în acest an

Este a doua oară în decursul acestui an când Maria Ghiorghiu pierde o rudă apropiată. În iulie, aceasta anunţa pe Facebook că fratele ei Costică a încetat din viaţă. Şi acesta suferea de o formă foarte gravă de cancer.

”Astăzi a trecut la cele veşnice, fratele meu mai mare, MIHALCEA COSTICĂ din comuna Cristesti, judeţul Iasi. Un CANCER  galopant l-a răpus în doar 2 săptămâni. Dumnezeu să te ierte. frăţioare. şi să te odihnească în Împărăţia Sa !

 Nu te vom uita niciodată! Acum esti alături de fratele nostru Mihai, alături de Mama şi Tata, alaturi de bunici si străbunici.

Zbor lin Suflet drag şi chinuit ! Te iubim şi ne rugăm pentru tine şi pentru toţi cei care nu mai sunt printre noi !”, a scris Maria Ghiorghiu pe Facebook, la vremea respectivă.

Maria Ghiorghiu a devenit celebră graţie blogului ei, unde susţine că a prevestit mai multe evenimente tragice din România, printre care incendiul de la Colectiv şi accidentul aviatic din Munţii Apuseni,

Înainte de a deveni cunoscută, ea a fost casieriţă la Loteria Română, iar acum spune că lucrează secretară la un cabinet de avocatură. Se consideră o femeie religioasă şi îl pune pe Dumnezeu înainte de toate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×